فونیکسریمکسبهتام

اولین تصاویر شاسی‌بلند بنزینی هاوال رپتور

عصر خودرو- ۳ روز قبل در تاریخ ۶ مه ، برند زیرمجموعه GWM یعنی Haval تصاویر رسمی از نسخه بنزینی شاسی‌بلند Raptor را منتشر کرد.

اولین تصاویر شاسی‌بلند بنزینی هاوال رپتور
نسخه قابل چاپ
جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، در حال حاضر نسخه پلاگین هایبرید این خودرو در چین قیمتی بین 22.800 تا 26.500 دلار دارد.

هاوال رپتور برای اولین بار در پاییز 2023 با سیستم پلاگین هایبرید Hi4 کمپانی مادر یعنی GWM معرفی شد.

در اوایل عرضه این خودرو فروش خوبی را تجربه نکرد، به همین دلیل نسخه آپدیت شده در بهار 2024 عرضه شد. همزمان عملکرد کلی برند هاوال در بازار چین هم ضعیف بوده و از سال 2024 یک روند نزولی را تجربه می‌کند. اما خوشبختانه فروش نسخه پلاگین هایبرید هاوال رپتور در مارس 2025 به 5.565 دستگاه رسید که 166.1 درصد نسبت به ماه مارس 2024 و 56.7 درصد نسبت به ماه قبل رشد داشته است. در 3 ماهه اول سال هم مجموع فروش این خودرو 14.159 دستگاه بود و رتبه 60 را در بین پرفروش‌ترین شاسی‌بلند های چین کسب کرد.
کراس‌اوور های دیگر برند Haval مثل مدل های Big Dog و H6 به ترتیب در رتبه 22 و 31 لیست قرار گرفتند.

مدل H6 روزگاری پرفروش‌ترین کراس‌اوور بازار بود اما حالا طرفدار زیادی ندارد. این مدل در 3 ماهه سال جاری فقط 26.700 دستگاه فروخت که نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته 43.7 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

ابعاد مدل بنزینی رپتور درست مثل مدل پلاگین هایبرید بوده و به شرح زیر است:
طول:  4800 (4680) میلی‌متر
عرض:  1950 میلی‌متر
ارتفاع:  1822 (1843) میلی‌متر
فاصله دو محور: 2738 میلی‌متر
برای توضیح بیشتر باید اضافه کرد که اعداد داخل پرانتز ابعاد مدل خام یا پایه هستند و اعدادی که خارج پرانتز هستند بسته به امکاناتی مثل سایز تایر ها، سپر های بزرگ‌تر، وینچ، باربند، زاپاس بیرونی و چندی دیگر متغیر هستند.

برای خودرو 3 سایز تایر قابل سفارش است:
. 245/55 R19
. 265/60 R18
. 255/60 R19

هاوال رپتور در مهمترین بخش خود یعنی پیشرانه هم مجهز به یک موتور بنزینی 2 لیتری است که 235 اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند. پیش‌بینی می‌شود که این خودرو با یک گیربکس 9 سرعته DCT و سیستم تمام چرخ محرک یا AWD عرضه شود.

 

برچسب ها
کرمان موتوراکستریم
مطالب مرتبط