خصوصی سازی صنعت خودرو (۴۹۲)

واگذاری سهام های تودلی سایپا به زودی اعلام می شود

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: واگذاری سهام های تودلی سایپا فرایند قانونی را طی می کند و به زودی اعلام می شود.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از  ایرنا، فرشاد مقیمی امروز در آیین طرح ملی نوسازی ناوگان تاکسی های فرسوده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قیمت گذاری سهام شرکت های وابسته به سایپا انجام و ارزش گذاری صورت گرفته است؛ هفته گذشته نیز این اطلاعات در بورس بارگذاری شد و به زودی پس از طی روال قانونی، تعیین تکلیف می شود.

وی با اشاره به روز رسانی گواهی های اسقاط خودرو گفت: جلسه های مختلفی در این زمینه برگزار شده و اقدامات نهایی صورت گرفته است.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران عنوان کرد: در آینده گواهی های اسقاط متناسب با قیمت روز خودروها اعلام می شود.

به گفته وی، بر اساس آمارهای ثبت‌شده در سامانه‌ها، فرآیند اسقاط حدود ۱۹۰ هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو در کشور صورت گرفته است.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.