گیلان صاحب خودروسازی می‌شود

طی یک تفاهم نامه بین استانداری گیلان و گروه خودروسازی مایوان استان گیلان صاحب خودروسازی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، در این خصوص سعید خادمی مالک و رییس هیات مدیره گروه خودروسازی مایوان گفت: خروجی مذاکرات متعدد چند ماه اخیر با آقای حق شناس استاندار محترم گیلان و مبتنی بر نظر بسیار مثبت ایشان، امضا یک تفاهم نامه با استانداری گیلان بود.

این تفاهم نامه به امضا استانداری گیلان، سعید خادمی (مالک و رییس هیات مدیره گروه خودروسازی مایوان) و مهدی خطیبی بعنوان مدیر عامل گروه خودروسازی مایوان (سرمایه گذار و مالک این پروژه بزرگ) و مدیر این پروژه بزرگ ملی رسیده و مقرر است با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۵۰ میلیون دلار طی دو سال یک کارخانه کامل خودروسازی شامل پرس و بدنه و رنگ و مونتاژ در زمینی به مساحت ۵۰۰ هزار متر مربع احداث و راه اندازی شود.

سعید خادمی اضافه کرد با توجه به اهمیت و حساسیت خط رنگ در زیبایی و کیفیت و رضایت مندی مشتریان عزیز ،یکی از پیشرفته ترین خط رنگ های دنیا خریداری شده و قبلا وارد کشور شده و در حقیقت بخش مهمی از سزمایه گذاری لازم برای این خودروسازی انجام شده است و موضوعی نیست که بخواهیم افعال مضارع بکار ببریم که خواهیم کرد و خواهد شد و…خیر بخش مهمی از کار انجام قبلا انجام شده است.

ظرفیت این خودروسازی سالیانه ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو سواری وکیفیت محور خواهد بود.

لذا خودروهایی که در صنایع خودروسازی گیلان تولید میشوند حتما خودروهای روز دنیا خواهند بودکه به فراخور زمان و بموقع نام و مشخصات خودروهای مورد نظر برای شروع کار اعلام میشود.

وی گفت علاوه بر استانداری گیلان لازم است شبکه بانکی و وزارت صمت و سایر دستگاهها و نهادهای مرتبط مساعدت لازم را بعمل اورند چرا که تاسیس و راه اندازی این پروژه ملی موجب توسعه اقتصادی و صنعتی قابل توجه استان گیلان خواهد شد.

سعید خادمی گفت اطلاعات لازم همزمان با پیشرفت پروژه از طریق مدیریت ارتباطات گروه خودروسازی مایوان در اختیار رسانه ها و مردم شریف ایران قرار خواهد گرفت.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.