اختراع جرم گیر انژکتور خودرو در کشور

: مخترع آملی توانست جرم گیرانژکتور وکاربراتورخودروهای دوگانه سوز اختراع کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، مهدی نظری با بیان اینکه این ماده شیمیایی شستشودهنده (جرم گیر) ترکیبی از بنزین، تینر، الکل و روغن ترمز است، افزود: «با افزودن این ماده به داخل باک بنزین، هرنوع ماده ناخالصی موجود در بنزین گرفته می شود و باعث افزایش قدرت خودروها نیز می شود.»
این جوان مخترع گفت: «این جرم گیر افزایش هزینه مصرف سوخت و نیز آلودگی هوا در خودروها را تا ۶۰ درصد کاهش می دهد.»
او با بیان اینکه این ماده شیمیایی بر روی تمامی خودروهای انژکتوری وکاربراتوری قابل مصرف است، افزود: «اختراع او نمونه خارجی ندارد و تاکنون برای چندین خودرو با موفقیت انجام شده است.»
اختراع ماده شیمیایی شستشودهنده انژکتور وکاربراتور در خودروهای دوگانه سوز مهدی نظری به شماره ۶۴۳۷۲ در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی کشور ثبت شده است.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.