به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، در حالی که بازار خودرو کشور در سال جاری تاکنون در آرامش نسبی به سر برده، این هفته انتشار برخی اخبار باعث شد تا بازار خودرو کشور دست کم به صورت انتزاعی تکانی بخورد.
در این بین اظهارنظر نعمت الله پوستین دوز درباره گران شدن قیمت محصولات این شرکت در بازار جالب تر از بقیه بود، به طوری که مدیرعامل سایپا افزایش قیمت خودروهای تولیدی این شرکت را نادرست دانسته، اما در عین حال اعتراف کرد که این شرکت پول کسانی که ریو را گران خریده اند پس می دهد. ریو طی چند هفته اخیر ۸۰۰ هزار تومان در بازار گران شده بود.
اما در هفته ای که گذشت پژو ۴۰۵ بنزین سوز با قیمتی معادل ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد، این در حالیست که مدل دوگانه سوز این خودرو ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد.
پارس بنزین سوز نیز ۱۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش رفت و مدل دوگانه سوز این خودرو یک میلیون تومان گران تر یعنی ۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. قیمت هر دو مدل خودرو فوق چه در نوع بنزینی و چه در نوع دوگانه سوز هیچ نوسانی را نسبت به هفته های قبل نشان نمی دهند.
در خانواده سمند نیز سمند معمولی بنزین سوز بدون تغییر نسبت به هفته گذشته ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته شد، این در حالیست که سمند ال.ایکس بنزین سوز ۱۵ میلیون تومان خرید و فروش شد که این قیمت نیز نسبت به هفته گذشته هیچ تغییری را نشان نمی دهد. همچنین سورن ۱۶ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان در بازار معامله شد. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که هم اکنون خیلی سخت بتوان سمند معمولی صفر کیلومتر در بازار پیدا کرد.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ (مجهز به ترمز ضد قفل) در هفته ای که گذشت، حدود ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بود. مدل پژو ۲۰۶ صندوق دار V۹ نیز بدون تغییر نسبت به هفته گذشته با قیمت ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار به فروش رفت. مدل V۸ نیز با قیمتی معادل ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش رفت. قیمت مدل V۲۰ نیز روی عدد ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ثابت باقی ماند.
روآ نیز در هفته ای که گذشت در دو مدل بنزینی و دوگانه سوز به ترتیب ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در بازار معامله شد.
همچنین در هفته ای که گذشت، پراید معمولی بنزین سوز بدون تغییر هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. مدل دوگانه سوز این خودرو نیز هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در بازار معامله شد.
ریو نیز ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. این در حالیست که زانتیا با همان قیمت قبلی یعنی ۲۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش شد.
ضمن این که تندر۹۰ در مدل E۲ (رنگ سفید) در هفته گذشته حدود ۱۵ میلیون و ۴۰۰ تومان معامله شد. در حالی که قیمت مدل های E۰ تندر۹۰ و E۱ (دارای ترمز ABS) تندر ۹۰ به ترتیب ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود. قیمت مدل E۱ بدون ترمز ABS نیز در بازار همچنان ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
تغییرات قیمت خودرو در بازار
: در هفته ای که گذشت، از یک سو مجلس سرانجام تعرفه ۷۰ درصدی واردات خودرو به کشور را لغو کرد و کار تعیین این تعرفه را به دولت سپرد و از سوی دیگر مدیرعامل سایپا نیز اعلام کرد افرادی که ریو را گران خریده اند، می توانند به نمایندگی ها مراجعه کرده و مابه التفاوت پول پرداختی خود را پس بگیرند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.