به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از سایت ماشین، این شرکت همچنین اعلام کرد خودرو سالن سری پنج اولین خودروی هیبریدی فرمان راست این شرکت خواهد بود.
سخنگوی شرکت ب ام و در مراسم رونمایی خودرو جدید سری پنج گفت: «خودرو هیبریدی سری پنج فقط در فرم سالن تولید می شود چرا که باتری ۴۰ کیلوواتی این خودرو قابلیت نصبت بر روی مدل دیگر را ندارد و فضای کافی برای نصب آن در صندوق عقب خودرو موجود نمی باشد.»
ماه گذشته مدیر ارشد اجرایی ب ام و ، نوربرت رایت هوفر ، نیز با ارائه برخی جزئیات این خودرو از رونمایی آن در آینده ای نزدیک خبر داده بود.
سخنگوی ب ام و درباره سری پنج جدید گفت: «این خودرو یکی از پر بازده ترین محصولات هم ردیف خود است. تا کنون ب ام و توانسته تعدادی از خودروهای هیبریدی سری هفت را در بازارهای فرمان چپ به فروش برساند.»
در طراحی جدید سری پنج فضای صندوق عقب به ۵۶۰ لیتر افزایش یافته و می توان با خم کردن صندلی های عقب آن را به ۱۶۷۰ لیتر نیز رساند.
رونمایی از خودرو هیبریدی جدید ب ام و +تصاویر
: شرکت ب ام و خبر تولید خودرو هیبریدی سری پنج را تأیید و اعلام کرد این خودرو در دو مدل سدان و سالن، سال آینده وارد بازار فروش می شود .
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.