عضو موظف هیات مدیره شرکت سیکو منصوب شد

: محمدرضا دانش کوش با حکم مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به عنوان عضو موظف هیات مدیره شرکت سیکو منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودروموج، محمد سعید فلاحی قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، در مراسم معارفه این عضو جدید شرکت های تابعه سایپا در سخنانی با بیان این مطلب که استفاده از تجربیات افراد با سابقه روشن و کاردان از اهداف این گروه خودروسازی است، گفت: برنامه توسعه ای و آینده شرکت سیکو با ترکیب تیم تشکیل شده دارای آثاری بهتر و موثرتری خواهد بود.» به نقل از
براساس این گزارش، “دانش کوش” دارای مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک و کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیر کبیر بوده و در گذشته به عنوان مشاور مدیر عامل سایپا، عضو هیات مدیره و معاون شرکت سازه گستر، مدیر عامل شرکت دسکو، عضو هیات مدیره شرکت سایپا آذین و مدیر عامل شرکت زاگرس مشغول فعالیت بوده است.
آقایان حسینی، دانش کوش، شهباز و ترابی به عنوان اعضای موظف و آقای بصیری به عنوان عضو غیر موظف هیات مدیره شرکت سیکو هستند.
یادآور می شود که مراسم معارفه مهندس دانش کوش با حضور قائم مقام مدیرعامل، معاون مالی و اقتصادی، مدیر ارتباطات و جمعی از مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا برگزار شد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.