در خرداد ماه

افزایش ۹۵درصدی تولید خودروهای دوگانه‌سوز

: تولید انواع خودروهای سواری و وانت دوگانه سوز در خرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۹۵.۶ درصد در کشور افزایش یافت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از خبرگزاری ایسنا، در سومین ماه امسال در مجموع ۴۷ هزار و ۵۹۲ دستگاه انواع خودروهای سواری و وانت دوگانه سوز در کشور تولید شد که افزایش ۹۵.۶ درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال قبل نشان می دهد.
در سه ماهه نخست امسال نیز تولید انواع خودروهای سواری و وانت دوگانه سوز با افزایش ۱۱۰.۳ درصدی به ۱۰۳ هزار و ۲۴۸ دستگاه رسید.
به صورت تفکیک شده، ایران خودرو در خرداد ماه ۲۷ هزار و ۲۸۱ دستگاه انواع خودروهای سواری و وانت دوگانه سوز تولید کرد که بیش از ۱۸۳.۶ درصد افزایش را نسبت به خرداد سال قبل نشان می دهد. این شرکت در سه ماهه امسال نیز با رشد بیش از ۲۳۳ درصدی موفق به تولید ۶۵ هزار و ۶۲۹ دستگاه خودرو سواری و وانت دوگانه سوز شد.
همچنین سایپا در خرداد و سه ماهه امسال به ترتیب ۱۲ هزار و ۶۱۷ و ۲۳ هزار و ۷۲۰ دستگاه خودرو سواری دوگانه سوز (نسیم و صبا) تولید کرد. تولیدات فوق به ترتیب ۶۵.۵ و ۴۸.۸ درصد افزایش را نشان می دهد.
پارس خودرو نیز در خرداد و سه ماهه امسال به ترتیب چهار هزار و ۹۲۲ و ۱۱ هزار و ۱۱ دستگاه خودرو سواری دوگانه سوز (نسیم و صبا) تولید کرد. تولیدات فوق نیز به ترتیب ۵۴.۱ و ۱۹۵.۲ درصد افزایش را نشان داد.
این در حالیست که زامیاد در خرداد ماه امسال با کاهش ۳۷ درصدی دو هزار و ۲۳۷ دستگاه وانت دوگانه سوز تولید کرد. تولید سه ماهه این شرکت نیز با افت ۷۴.۸ درصدی به دو هزار و ۲۷۹ دستگاه رسید.
ضمن این که تولیدات دوگانه سوز گروه بهمن نیز در خرداد ماه با افزایش ۵۳.۳ درصدی به ۵۳۵ دستگاه و در سه ماهه امسال با کاهش ۱۲.۴ درصدی به ۶۵۹ دستگاه رسید.
تولید انواع خودروهای سواری و وانت دوگانه سوز در خرداد و سه ماهه اول سال گذشته به ترتیب به ۲۴ هزار و ۳۲۷ و ۱۰۳ هزار و ۲۴۸ دستگاه رسیده بود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.