به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، یک دستگاه خودروی ماکسیما که از مسیر شرق به غرب بزرگراه همت در حال حرکت بود، پس از برخورد با گاردریل پل چمران از بالای پل سقوط کرد.
مرکز فرماندهی کنترل ترافیک پلیس راهور تهران با تایید این خبر در رابطه با جزئیات آن اظهار کرد: «این حادثه در ۵۵ دقیقه بامداد امروز به پلیس گزارش شد.»
وقوع این حادثه به دلیل عدم کنترل وسایل نقلیه ناشی از ناتوانی راننده به علت سرعت غیر مجاز خودرو گزارش شده است.
همچنین شفیعی ــ مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی تهران ــ در این رابطه اظهار کرد: «به محض اعلام گزارش تصادف ماکسیما با گاردریل در بامداد امروز به ستاد فرماندهی آتش نشانی، ماموران ایستگاه ۴۳ به همراه گروه نجات سه این سازمان به محل حادثه اعزام شدند.»
به گفته وی آتش نشانان دو سرنشین مجروح شده را از خودروی حادثه دیده خارج کرده و آنها را به عوامل اورژانس تحویل دادند.
یک دستگاه وانت از پل همت سقوط کرد
خودرو وانت بار بامداد امروز از روی پل بزرگراه همت سقوط کرد و دو سرنشین آن به شدت مصدوم شدند.
یک دستگاه خودرو وانت بار در مسیر غرب به شرق بزرگراه همت در حال حرکت بود که به علت نامعلومی از مسیر خود منحرف شد و پس از برخورد با گاردریل کنار مسیر به بزرگراه چمران سقوط کرد.
این حادثه در ساعت ۴ بامداد امروز به ستادفرماندهی آتش نشانی تهران گزارش شد و آتش نشانان ایستگاه ۴۳ به محل حادثه اعزام شدند.
شاهرخ سرکان چرخ – فرمانده آتش نشانان اعزامی به این عملیات، اظهار کرد: «آتش نشانان پس از رسیدن به محل موردنظر از خروج بنزین خودرو جلوگیری کرده و با قطع برق باطری از بروز جرقه و انفجار احتمالی پیشگیری کردند.»
وی با اشاره به این که مدادگران اورژانس مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند و با آمدن جرثقیل راهنمایی و رانندگی خودرو به پارکینگ انتقال یافت، افزود: «علت این حادثه از سوی عوامل راهنمایی و رانندگی اعلام خواهد شد.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.