به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، متقاضیان تصاحب بلوک ۱۸ درصدی سایپا برای هفدهمین روز نیز به صورت فشرده با یکدیگر به رقابت پرداختند تا علاوه بر افزایش قیمت این شرکت،رقابت را ادامه دار کنند.
علی صحرایی ـ مدیر بازار شرکت بورس اوراق بهادار ـ در گفت وگو با ایسنا از دنباله دار شدن رقابت سایپا خبر داد و گفت: «قیمت هر سهم بلوک ۱۸ درصدی سایپا امروز تا ۶۷۵۰ ریال افزایش یافت و ادامه رقابت به فردا موکول شد.»
وی افزود: «در پایان زمان معاملات، قیمت هر سهم بلوک سایپا با ۸۴۰ ریال افزایش نسبت به روز گذشته به ۶۷۵۰ ریال رسید تا مبنای آغاز رقابت فردا باشد.»
بعد از اینکه افزایش حداقل سفارش مجاز از یک ریال به پنج ریال نیز نتواست خریدار بلوک ۱۸ درصدی سایپا را مشخص کند، از روز شنبه حداقل تغییر مجاز قیمت سفارش وارده به سامانه معاملات از پنج به یک تومان افزایش یافت تا از طریق این روش خریدار سهام زودتر مشخص شود که این تغییر باعث افزایش شدید تر قیمت هر سهم این شرکت شده است.
یکی از دلایل افزایش شتابان قیمت این سهم مجوز دولت به بنیاد شهید و وزارت رفاه است تا این سهم را بابت طلب دولت دریافت کنند به همین دلیل چون این مجموعه ها قرار نیست پولی بابت معامله پرداخت کنند در نتیجه قیمت این سهم را افزایش می دهند.
با این حال و با وجود تغییر شرایط سفارش گیری و آغاز شمارش معکوس برای برگزاری مجمع سالانه شرکت سایپا در ۳۱ تیر ماه، همچنان سه خریدار در حال رقابت نفس گیر با یکدیگر بوده و هیچ یک حاضر به کنار رفتن از این معامله حساس نیستند.
به این ترتیب قیمت هر سهم سایپا که در روز گذشته به ۵۹۱۰ ریال رسیده بود امروز نیز در جریان رقابت افزایش یافت و متقاضیان قیمت های ۶۷۵۰، ۶۷۴۰ و ۶۶۹۰ را پیشنهاد کردند.
معامله سهام شرکت سایپا که از روز اول تیرماه با قیمت ۳۱۸۳ ریال بین سه خریدار کلید خورده بود، همچنان بین سه گروه از خریداران در جریان است و طی این مدت قیمت هر سهم این شرکت ۳۵۶۷ ریال افزایش یافته است.
در جریان رقابت بلوک ۱۸ درصدی سایپا کارگزاری سرمایه گذاری ملی، کارگزاری عمران فارس و راهنمای سرمایه گذاران با یکدیگر به رقابت می پردازند که کارگزاری راهنمای سرمایه گذاران برای سازمان اقتصادی کوثر به نمایندگی از بنیاد شهید، کارگزاری ملی ایران برای گروه بهمن و شستا و کارگزاری عمران فارس برای مجموعه کارکنان سایپا در حال رقابت هستند.
از سوی دیگر با توجه به مصوبه دولت به شرکت های زیرمجموعه بنیاد شهید و وزارت رفاه برای دریافت کردن این سهم بابت بدهی، رقابت این دو گروه نیز جالب توجه بوده و این دو مجموعه در حال افزایش شدید قیمت هر سهم هستند، با این حال باید دید در این هفته و با شرایط جدید اعلام شده، ادامه رقابت خریداران در این ماراتن نفس گیر چگونه خواهند بود و آیا تکلیف این سهم قبل از مجمع مشخص می شود و آیا شرکت بورس و سازمان بورس اجازه می دهند که بنیاد شهید و وزارت رفاه این سهم را بابت بدهی خود خریداری کنند یا نه؟
شمارش معکوس تا واگذاری بزرگ (۹۱)
جدال خریداران سایپا به روز هجدهم موکول شد
: رقابت برای خرید بلوک ۱۸ درصدی سایپا در هفدهمین روز عرضه نیز نتیجه ای نداشت و با رسیدن قیمت هر سهم این شرکت به ۶۷۵۰ ریال رسید رقابت وارد روز هجدهم شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.