قائم مقام معاونت نوسازی ناوگان ستاد حمل و نقل سوخت خبر داد :

آغاز خروج وانت‌ها و مینی‌بوس‌های فرسوده از امروز

: قائم مقام معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت گفت: ثبت نام در طرح جدید خروج وانت‌ها و مینی‌بوس‌های فرسوده از امروز آغاز می‌شود و دارندگان این نوع خودروها فقط ۱۵ روز مهلت برای ثبت نام در این طرح را دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس امیررضا رجبی با اشاره به این که ثبت نام طرح جدید خروج مینی بوس های فرسوده از امروز آغاز شده است، گفت: زمان ثبت نام این طرح ۱۵ روز است و از زمان آغاز ثبت نام در صورت تکمیل ظرفیت سایت ثبت نام بسته می شود.
وی با بیان اینکه در این طرح ۲ هزار و ۵۰۰ مینی بوس از رده خارج می شوندف گفت: مالکان مینی بوس های فرسوده باید معرفی نامه اتحادیه شرکت های تعاونی مینی بوس رانی کشور را به همراه مدارک خودرو و مدارک شخصی همراه داشته باشند.
قائم مقام معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت اظهار داشت: دارندگان مینی بوس های فرسوده با در دست داشتن مدارک و معرفی نامه به ادارات کل حمل و نقل و پایانه ها در هر استان مراجعه کنند.
رجبی با اشاره به شرایط ویژه این طرح گرفت: مالکان مینی بوس هایی که بالای ۳۰ سال عمر دارند هر چه سریعتر برای ثبت نام اقدام کنند.
وی در ادامه گفت: ثبت نام جدید طرح خروج وانت های فرسوده نیز از امروز آغاز می شود و قرار است با اجرای این طرح ۲۰ هزار وانت فرسوده از رده خارج شوند.
رجبی با اشاره به مهلت ۱۵ روزه در نظر گرفته شده برای ثبت نام در این طرح گفت: دارندگان وانت های فرسوده با مدل ۱۳۵۴ تا ۱۳۶۲ شمسی مجاز به ثبت نام در این طرح هستند.
قائم مقام معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت تأکید کرد: مالکان وانت های فرسوده باید به نمایندگی های مجاز شرکت زامیاد یا بهمن متناسب با نوع خودروهای جایگزین درخواستی مراجعه کنند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.