مدیرعامل شرکت سیر و سفر ایران:

مسافران پرواز مشهد-ساری ماهان را به سلامت به مقصد رساندیم

عصرخودرو: مدیرعامل شرکت سیر و سفر ایران با اشاره به انتقال مسافران پرواز مشهد-ساری هواپیمایی ماهان با اتوبوس به ساری گفت: شرکت سیر و سفر مسافران را به سلامت به ساری رساند و اخبار منتشر شده در خصوص وقوع سانحه برای اتوبوس ما صحت ندارد.

 به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از تسنیم، حسین نوری‌فرد اظهار کرد:‌ در ارتباط با اعزام مسافران پرواز مشهد-ساری هواپیمایی ماهان باید متذکر شوم  دو دستگاه اتوبوس برای این کار تهیه شد که یکی از این اتوبوس‌ها متعلق به شرکت سیر و سفر و اتوبوس دوم نیز متعلق به شرکت دیگری بوده است.

وی تصریح کرد: این‌که در برخی خبرها اعلام شده اتوبوس شرکت سیر و سفر دچار سانحه شده صحت ندارد و مسافران را به سلامت به مقصد رسانده است.

وی با تاکید دوباره بر این‌که هیچ اتفاقی برای اتوبوس حامل مسافران پرواز مشهد-ساری هواپیمایی ماهان شرکت سیر و سفر روی نداده است، گفت: سیر و سفر یکی از منظم‌ترین شرکت‌های حمل مسافر در کشور به شمار می‌آید که نهایت احترام را برای مسافران قائل است.

مدیرعامل شرکت سیر و سفر ایران با بیان این‌که از بهترین اتوبوس‌ها در ناوگان استفاده می‌کنیم، یادآور شد: این اتوبوس‌ها به صورت روزانه و ماهانه مورد بازرسی و کنترل‌های فنی قرار می‌گیرند و از اتوبوس‌های معیوب برای حمل‌ونقل مسافران استفاده نمی‌کنیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.