به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، مجید هدایت در حاشیه دیدار امروز وزیر صنایع سوریه با وزیر صنایع و معادن ایران با اشاره به این که خودروهای ایرانی سهم عمده ای در بازار سوریه دارند، عنوان کرد: مطالبی که درباره ارزان بودن خودروهای ایرانی تولیدی در سوریه نسبت به خودروهای تولیدی در ایران منتشر می شود، غلط است. به عنوان مثال هم اکنون پراید در بازار سوریه حدود ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت دارد و قیمت سمند نیز در بازار این کشور به حدود ۱۳.۵ میلیون تومان می رسد.
وی درباره دلیل گران بودن قیمت پراید در بازار سوریه نسبت به بازار ایران گفت: این قیمت به دلیل اعمال تعرفه های اضافی است که جزئی از قانون کشور سوریه است.
رییس ایدرو همچنین با اشاره به توافق نامه میان ایران و سوریه در زمینه ساخت کارخانه در منطقه قنیطریه توضیح داد: این توافق نامه به صورت مستقیم از سوی دفتر نخست وزیر سوریه دنبال می شود و قرار است در این منطقه کارخانه لبنیات و صنایع کنسانتره و آب میوه ساخته شود.
وی همچنین با اشاره به توانمندی های سوریه در صنایع غذایی، نساجی و کشاورزی مانند تولید زیتون عنوان کرد: سوریه با ۲۸ کشور در زمینه صادرات پیمان نامه دارد که ایران می تواند از این فرصت برای صادرات محصولات خود استفاده کند.
هدایت همچنین گفت: امسال کارخانه سایپا در سوریه از امکانات بدنه و رنگ ایران خودرو برای تولید استفاده می کند.
رییس سازمان گسترش:
پراید در سوریه گرانتر از ایران است
عصرخودرو: رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) قیمت پراید در بازار سوریه را حدود ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان اعلام کرد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.