از سوی تویوتا و نیسان

فراخوان کیسه‌های هوا گسترش یافت

عصرخودرو: تویوتا موتور و نیسان موتور فراخوان کیسه‌های هوای ساخت تاکاتا در ژاپن را گسترش دادند تا تعداد بیشتر از خودروهای مجهز به لوازم مذکور را پوشش دهند.

فراخوان کیسه‌های هوا گسترش یافت

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، وزارت حمل و نقل ژاپن اعلام کرد حدود ۱.۶ میلیون خودرو از سوی این دو خودروساز برای تعمیر کیسه‌های هوا که در خطر انفجار و پرتاب قطعات فلزی در داخل خودرو هستند، فراخوان خواهند شد.

تویوتا حدود ۱.۳ میلیون خودرو شامل مدلهای کورولا و فیتز و نیسان ۲۸۸ هزار و ۳۹۷ خودرو را تعمیر خواهند کرد.

فراخوان اخیر به حدود ۱۷ میلیون خودرویی که از سال ۲۰۰۸ توسط ۱۰ خودروساز به دلیل بکارگیری کیسه‌های هوای معیوب در آنها تحت فراخوان قرار گرفته‌اند، افزوده می‌شود. این کیسه‌های هوا تاکنون چندین کشته و ده‌ها مجروح برجای گذاشته اند.

بر اساس این گزارش، پرتاب قطعات فلزی در زمان باز شدن کیسه‌های هوای تاکاتا شش کشته در خودروهای هوندا بر جای گذاشته است که پنج نفر آنها در آمریکا و یک نفر در مالزی بودند. بیل نلسون، سناتور آمریکایی هفته گذشته اظهار کرده بود حداقل ۱۰۵ نفر در ارتباط با این مشکل مجروح شده اند.

تاکاتا اعلام کرد قادر به برآورد جریمه‌های شکایات انجام گرفته در ارتباط با کیسه‌های هوای معیوب نیست و پولی برای پوشش دادن آنها کنار نگذاشته زیرا تحقیقات برای ریشه یابی علت این مشکل همچنان ادامه دارد.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.