اجرای عملیات زیر خطوط راه‌آهن

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه زیرگذر جوادیه

عصرخودرو: مجری طرح‌های پل و ابنیه سازمان مهندسی و عمران شهر تهران گفت: عملیات اجرای احداث زیرگذر جوادیه در مقطع ۸۰ متری زیر خطوط راه‌آهن آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدحسن وساق، مجری طرح‌های پل و ابنیه سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به ۷۵ درصد پیشرفت پروژه زیرگذر جوادیه اظهار کرد: بخشی از مقطع ۸۰ متری زیر خطوط راه‌آهن آغاز شده و ۱۵ متر دیگر از طول این مقطع تا پایان خرداد ماه سال جاری، بتن ریزی و آماده تحویل به شرکت راه‌آهن می‌شود.

وی افزود: مقطع ۸۰ متری زیر خطوط راه‌آهن تنها بخش تکمیل نشده از مسیر ۴۵۰ متری زیرگذر جوادیه است و این مقطع از ابتدا با توجه به نحوه قرارگیری خطوط ریلی به ۵ قسمت تقسیم شد و به ترتیب پس از انحراف خطوط ریلی توسط شرکت راه‌آهن در اختیار مجریان پروژه قرار گرفت.

وساق ادامه داد: تحویل چهارمین بخش از مقطع ۸۰ متری زیر خطوط راه‌آهن، عملیات احداث شمع و دال بتنی زیرگذر تنها در ۱۵ متر از این مقطع باقی می‌ماند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.