کاهش ۱۱.۴ درصدی تلفات حوادث رانندگی در فروردین ۹۴

: در حوداث رانندگی فروردین امسال ۱۳۳۸ نفر جان خود را از دست دادند این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات ۱۵۱۱ نفر بود، ۱۱.۴ درصد کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، در فروردین امسال ۹۷۷ مرد و ۳۶۱ زن در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند. در این مدت همچنین ۲۵ هزار و ۲۰۴ مصدوم حوادث رانندگی به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۸۸۲ نفر مرد و ۸۳۲۲ نفر زن بودند.

بر اساس این گزارش، آمار مصدومان حوادث رانندگی در فروردین سال جاری یک درصد کاهش یافته است. در مدت مشابه سال قبل ۲۵ هزار و ۴۶۳ نفر در حوادث رانندگی مصدوم و به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده‌بودند.

در فروردین ماه سال جاری استان‌های خراسان رضوی با ۱۱۲، فارس با ۱۰۹ و تهران با ۹۹ فوتی بیشترین و استان‌های ایلام با ۱۱، اردبیل با ۱۴ و کهگیلویه و بویراحمد با ۱۵ فوتی کمترین آمار تلفات حوادث رانندگی را در این مدت داشته‌اند.

در حوزه مصدومان حوادث رانندگی نیز استان‌های تهران با ۲۴۸۶، خراسان رضوی با ۱۸۹۹ و خوزستان با ۱۷۷۹ نفر بیشترین آمار را در فروردین ماه به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در این مدت ۳۲۸ نفر در مسیرهای دورن شهری، ۹۱۶ نفر در محورهای برون‌شهری، ۸۹ نفر در جاده‌های روستایی و ۵ نفر در سایر محورهای جان خود را از دست داده‌اند.

گفتنی است در پنج سال گذشته (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۴) آمار تلفات حوادث رانندگی در فروردین هر سال با کاهش مواجه بوده است به نحوی که بیشترین آمار با ۱۸۲۷ نفر مربوط به سال ۱۳۹۰ و کمترین آن با ۱۳۳۸ نفر مربوط به سال جاری است.

یادآور می شود در نوروز امسال نیز (۲۵ اسفند ۹۳ تا ۱۵ فروردین ۹۴) ۹۶۸ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند، این آمار نسبت به متوسط روزانه ایام مشابه در سال گذشته ۱۰.۷ درصد کاهش یافته است. کاهش آمار مرگ‌های تصادفات نوروزی به زیر یکهزار نفر در حالی است که از زمان جمع‌آوری آمار مرگ‌های تصادفات رانندگی در نوروز هر سال توسط سازمان پزشکی قانونی، این آمار همیشه بالای ۱۰۰۰ نفر بوده‌ است.

 به نقل از پزشکی قانونی کشور، در نوروز امسال ۷۱.۶ درصد کشته‌های حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون شهری (۶۹۳ نفر)، ۲۱.۸ درصد در جاده‌های درون شهری (۲۱۱ نفر)، ۶.۲ درصد در جاده‌های خاکی- روستایی (۶۰ نفر) و محل تصادف ۰.۴ درصد موارد نامعلوم (۴ نفر) بوده است. همچنین تعداد متوفیان تصادف در جاده های برون شهری ۱۰ درصد، درون شهری ۱.۴ درصد و خاکی-روستایی ۳۷.۵ درصد کاهش یافته است.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.