ارائه کارت سی‌ان‌جی منتفی است

اسقاط ۴۰۰ هزار خودرو فرسوده تا پایان سال جاری

: رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: در سه ماهه گذشته نزدیک ۷۰ هزار خودرو فرسوده از رده خارج شده پیش بینی می شود که امسال ۴۰۰ هزار خودروی دیگر از رده خارج شود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، علیرضا فیض‌بخش در خصوص از رده خارج کردن خودروهای فرسوده نیز گفت: در سه ماهه گذشته نزدیک ۷۰ هزار خودرو فرسوده از رده خارج شده پیش بینی می شود که امسال ۴۰۰ هزار خودروی دیگر از رده خارج شود.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور تصریح کرد: در خصوص اینکه آیا اجرایی شدن کارت های سی.ان.جی با حذف بنزین سهمیه ای منتفی می شود یا خیر، گفت: کارت سی.ان.جی یکی از بحث ها بوده و محدودیت ها و شرایط خاص خودش را دارد و ضمن اینکه مصوبه بوده و باید اجرا شود اما با توجه به شرایط جدید باید مورد بازنگری واقع شود.

وی همچنین اظهار داشت: با حذف بنزین سهمیه ای کار ما در جهت ابطال کارت های سوخت خودروهایی که تردد نداشته یا فرسوده بوده اند آسان شد.

فیض بخش تصریح کرد: با تصمیم شجاعانه دولت که به یکباره اجرا شد هیجان بالا رفته و میزان مصرف افزایش یافت لذا حداقل ۳ ماه زمان نیاز است تا در زمینه میزان مصرف و تصمیات آتی بتوان اظهار نظر کرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.