یک هزار و ۹۴۰ دستگاه خودرو از چرخه حمل و نقل همدان خارج شد

: رییس پلیس راهنمایی و رانندگی همدان گفت: یک هزار و ۹۴۰ دستگاه خودرو فرسوده در سه ماه نخست امسال اسقاط شدند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» سرهنگ حسین طلایی افزود: تعداد اسقاط خودروهای فرسوده در سه ماه نخست امسال ۳۶ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: یکی از عوامل بروز سوانح رانندگی نقص فنی خودرو است که این مولفه در خودروهای فرسوده بیشتر مشهود است.

وی اظهار کرد: خودروهای فرسوده در صورت داشتن نقص فنی اجازه تردد در معابر را ندارند و ماموران راهور در صورت مواجهه آن را توقیف و راهی پارکینگ می کنند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی همدان اظهار کرد: طرح نوسازی ناوگان فرسوده برای خودروهای دارای مدل ۱۳۴۷ تا ۱۳۸۴ در حال اجرا است و متقاضیان می توانند با تحویل خودروی فرسوده نسبت به دریافت تسهیلات برای خرید خودروی جدید اقدام کنند.

سرهنگ طلایی اضافه کرد: محرز شدن اصالت وسیله نقلیه، قابلیت تردد، روشن شدن و پرداخت تمامی مطالبات دولتی را از شرایط اصلی برای تحویل گرفتن خودروهای فرسوده دانست.

وی گفت: در سه ماه نخست امسال هشت هزار و ۸۰۰ گواهینامه جدید صادر شده است، همچنین ۱۶ هزار گواهینامه تمدید اعتبار شد.

وی اظهار کرد: سه هزار و ۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت به همراه دو هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو نو شماره به ناوگان حمل و نقل این استان در سالجاری اضافه شده است.

۳۲۰ هزار دستگاه خودرو و ۲۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در همدان تردد دارند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.