رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان اعلام کرد:

توقیف خودرو با خلافی ۴ میلیون ریالی در زنجان

: رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: خودرو سمند با خلافی سه میلیون و ۹۵۰ هزار ریال در اتوبان زنجان به تبریز از سوی ماموران پلیس راه زنجان توقیف شد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، سرهنگ علی‌اصغر شیرمحمدی افزود: راننده این خودرو ۲۱۷ فقره تخلف سبقت غیرمجاز، تخطی از سرعت مطمئنه و عدم پرداخت به‌موقع خلافی‌ها و جریمه‌ها را در لیست خلافی خود دارد.

وی تاکید کرد: رانندگان قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند؛ چراکه پلیس راه نسبت به هیچ‌کس اغماض ندارد.

رئیس پلیس راه استان زنجان، گفت: رانندگان قبل از مسافرت با مراجعه به سامانه ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ استعلام خود را از خلافی خودرو داشته باشند.

سرهنگ شیرمحمدی افزود: رانندگان با ارسال پیامک به این سامانه از خلافی خودرو خود باخبر شوند و بعد اقدام به سفر کنند.

رئیس پلیس راه استان زنجان یادآور شد: برابر قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی، تردد خودروهای دارای تخلف بالای یک میلیون تومان جریمه در جاده‌ها ممنوع بوده و در صورت مشاهده، این خودروها توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

سرهنگ شیرمحمدی از افزایش توقیف خودرو در سه ماهه سال‌جاری در جاده‌های استان زنجان خبر داد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.