عضو انجمن تخصصی صنایع همگن قطعه سازان :

بدهی خودروسازان بیش از ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

: بیش از ۶۰ درصد از این قطعات وارداتی است و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از لوازم یدکی ساخت داخل است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایلنا، محمود نجفی در خصوص تهیه مواد اولیه قطعات خودرو اظهار داشت: موادی که تولید داخل هستند از قیمت واقعی شان بسیار گرانتر عرضه می شوند و واردات مواد اولیه خارجی هم به دلیل تحریم ها دشوار است .

وی ادامه داد: این مواد به صورت مستقیم به فروش نمی رسند و از سوی واسطه ها به دست تولیدکنندگان می رسد و همین موضوع باعث گرانی آن شده است.

نجفی در مورد بدهی خودروسازان به قطعه سازان که از سالهای گذشته باقی مانده است تصریح کرد: این بدهی هم اکنون بیش از ۴۵۰۰ میلیارد تومان برارود می شود.

وی در خصوص عرضه محصولات پتروشیمی و فولادی ها در بورس کالا نیز گفت: عرضه ها در بورس همه نیاز قطعه سازان را تامین نمی کند!

نائب رییس اتاق بازرگانی سمنان در مورد واردات لوازم یدکی نیز خاطر نشان کرد: بیش از ۶۰ درصد از این قطعات وارداتی است و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از لوازم یدکی ساخت داخل است.

بیش از ۶۰ درصد لوازم یدکی وارداتی است

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.