رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی قم خبر داد:

حوادث ترافیکی هفته گذشته قم ۵۳۷ مجروح و سه کشته برجای گذاشت

: رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم از مجروح شدن ۵۳۷ نفر و فوت سه نفر در حوادث ترافیکی هفته گذشته قم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، محمدرضا حسنی بیان کرد: از تاریخ ۱۳ تیر تا ۲۰ تیرماه تعداد هفت هزار و ۸۷۷ تماس با اورژانس ۱۱۵ برقرار شده است.

وی ادامه داد: تماس‌های برقرار شده با مرکز اورژانس ۱۱۵ طی یک هفته گذشته منجر به انجام هزار و ۱۹۵ ماموریت شده که هزار و ۱۰ مورد شهری و ۱۸۵ مورد جاده‌ای می‌شود.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم عنوان کرد: تعداد ۴۱۳ مورد حادثه ترافیکی طی یک هفته گذشته بوقوع پیوسته که ۳۴۷ مورد شهری و ۶۶ مورد جاده‌ای بوده است.

وی ادامه داد: حوادث ترافیکی طی این مدت ۵۳۷ مجروح و سه فوتی برجای گذاشت برجای گذاشت که از بین مصدومان ۱۸۱ مورد سرپایی درمان شده و ۳۵۳ مورد نیز به مراکز درمانی انتقال یافتند.

حسنی بیان کرد: ماموریت‌های مربوط به موتورسیکلت سواران ۳۰۹ مورد بوده که ۳۰۹ مجروح برجای گذاشته که ۱۵۰ مورد سرپایی درمان شده و ۲۴۵ مورد نیزبه مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی در خصوص حوادث شاخص یک هفته گذشته افزود: در پاسگاه راهجرد مقابل امامزاده جعفر، واژگونی تریلی یک مجروح و یک کشته برجای گذاشت.

رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان قم ادامه داد: روز گذشته برخورد شدید خودرویی با پسربچه ۶ ساله متأسفانه منجر به ضربه سر شدید و نیز آسیب به دیگر نواحی بدن شد که پس از انتقال کودک توسط اورژانس به درمانگاه تفرش و انجام اقدامات اولیه مشخص شد وضعیت کودک اصلا مناسب نیست و نیاز به اتاق عمل به صورت اورژانس و  زمان نیز برای این اقدامات بسیار محدود است که همکاران تفرش از اورژانس قم درخواست بالگرد کردند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه انجام پرواز خارج از استان بود نیاز به هماهنگی‌های ویژه داشت که در کمترین زمان ممکن این کار انجام شده و در کمتر از یک ساعت مجروح همراه با مراقبت‌های خاص تحویل بیمارستان شهید بهشتی قم شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.