سهم ۲۸ درصدی عابران در تصادفات شهری

بیشترین وقوع تصادفات از ساعت ۱۶ تا ۲۰

: رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور گفت: بیشترین تلفات که ناشی از حوادث رانندگی در حوزه درون‌شهری از ساعت ۱۶ تا ۲۰ است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ نادر رحمانی رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک کشور گفت: از ابتدای تیر ماه تا کنون بعد از خودروهای سواری ، موتورسیکلت ها بیشترین عامل تصادفات شهری بودند و از نظر علل تصادف نیز عدم توجه به جلو، با ۳۴.۲ درصد، عدم رعایت حق تقدم با ۲۸.۵ درصد در ربته‌های اول و دوم تصادفات هستند.
وی در ادامه افزود: در حوزه شهری بیشترین تلفات ناشی از حوادث رانندگی به عابران اختصاص یافته است که از همین رو سهم عابران تصادفات ۲۸.۷ درصد است که سه برابر بیشتر از آمار جاده‌ها است.

رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور در پایان عنوان کرد: بیشترین تصادفات در بازه زمانی ساعت ۱۶  تا ۲۰ با ۲۵ درصد و ۱۲ تا ۱۶ ، ۲۲ درصد و از ساعت ۲۰ تا ۲۴ نیز با ۲۲ درصد بوده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.