مدیر مکانیک مؤسسه استاندارد خبر داد:

تشکیل کمیته دائمی بررسی مشکلات خودرو و بررسی نقایص \”هوو \”

عصرخودرو : رئیس دفتر مکانیک و خودرو موسسه استاندارد از تشکیل کمیته دائمی بررسی مسائل و مشکلات خودروها در وزارت صنایع خبر داد و گفت: جلسه مربوط به نقایص کامیون هوو در هفته جاری برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسلانی «عصر خودرو» به نقل از فارس علیرضا نورافکن اظهار داشت: در این کمیته، نمایندگانی از وزارت صنایع، وزارت راه، سازمان استاندارد، نیروی انتظامی، شرکت های خودروساز و سازمان گسترش حضور دارند که در صورت بروز مشکل برای هر کدام از خودروها، موضوع در این کمیته بررسی خواهد شد.
وی افزود: از این به بعد به طور کلی اگر مشکلی برای هر کدام از خودروهای تولیدی خودروسازان پیش آید، اعضای کمیته مربوطه آن را بررسی و راهکار لازم را ارائه خواهند داد.
نورافکن بررسی موضوع کشنده های هوو را از جمله موارد در دستور کار این کمیته عنوان کرد و گفت: جلسه مربوط به این موضوع طی هفته جاری برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.