۲۰۰ تویوتا کمری به ناوگان تاکسیرانی افزوده می شود

: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ۲۰۰ دستگاه خودروی خارجی \\\\\\\\\\\\\\\' تویوتا کمری\\\\\\\\\\\\\\\' به عنوان تاکسی وارد ناوگان تاکسیرانی می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل ازایرنا سید جعفرتشکری هاشمی دوشنبه در حاشیه نشست مدیران حمل و نقل و ترافیک با شهروندان در مرکز نظارت همگانی ۱۸۸۸ اظهار داشت: خودروهای یاد شده، آماده شماره گذاری هستند که به عنوان سومین سری تاکسی های با کیفیت خارجی وارد ناوگان شوند.
وی تاکید کرد در تلاش هستیم خودروهایی در شان شهروندان وارد ناوگان کنیم .
معاون شهردار تهران همچنین از نوسازی ناوگان مینی بوسرانی خبرداد و گفت: ۵۰۰ دستگاه مینی بوس با کیفیت خارجی از نوع خودروهای ‘فیات’ و ‘فولکس ‘تا پایان امسال وارد ناوگان حمل و نقل خواهند شد.
وی یادآور شد: تا چند سال پیش سه هزار دستگاه مینی بوس در شهر تهران فعال بود که به دلیل فرسودگی، تعدادی زیادی از رده خارج شدند.
وی اضافه کرد: اکنون حدود هزار و ۳۰۰ دستگاه مینی بوس در تهران فعالیت دارند که آنها نیز باید از رده خارج شوند.
وی افزود: برای آنکه مالکان مینی بوس های فرسوده بتوانند اقدام به نوسازی خودروی خود کنند با هماهنگی های انجام شده با دستگاههای ذی ربط مقرر شد ۲۰میلیون تومان کمک بلاعوض به رانندگان مینی بوس اعطا شود.
تشکری هاشمی افزود: ۱۰ میلیون تومان از این مبلغ را سازمان محیط زیست، سه میلیون تومان را ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور و هفت میلیون تومان دیگر را شهرداری تهران متقبل شده است .
وی ادامه داد: علاوه بر این، قرار شد تا ۲۰ میلیون تومان دیگر نیز به صورت وام کم بهره هفت یا ۱۲ درصد به رانندگان اعطا شود تا آنان بتوانند با ۴ یا ۵ میلیون تومان آورده، مینی بوس جدیدی داشته باشند و به کار خود ادامه دهند.
معاون شهردار تهران در پاسخ به سووالی درخصوص اینکه موسسه استاندارد خودروی پراید را فاقد کیفیت لازم دانسته است، شما برای عدم خدمات رسانی این خودرو در تاکسیرانی چه تمهیداتی اتخاذ کرده اید؟ گفت: خودروی پراید از همان ابتدا که برای خدمات رسانی در تاکسیرانی انتخاب شد، مورد تایید مدیریت شهری نبود.
وی تاکید کرد: این خودرو به دلیل ناایمن بودن و مناسب نبودن فضای داخلی اش مورد تایید ما نیست.
این مسوول شهری با بیان اینکه یکسری از خودروهای پراید بدون هماهنگی مدیریت شهری وارد ناوگان تاکسیرانی شده است، گفت: با مشارکت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت از شماره گذاری خودروی پراید به عنوان تاکسی جلوگیری می شود.
تشکری هاشمی درباره وضعیت ترافیک در نخستین روزهای مهرماه و تاثیر طرح تغییرات ساعات ترافیکی بر وضعیت ترافیک گفت: در مورد تاثیرات تغییر ساعات کاری بر ترافیک شهر، حداقل به دو هفته زمان نیازمندیم زیراهفته اول مهر ماه به دلیل وضعیت ناپایدار ترافیک، معیار خوبی برای سنجش نیست.
وی اضافه کرد: در روزهای اخیر در مقایسه با سال گذشته و نیز یک هفته قبل از بازگشایی مراکز آموزشی، شاهد افزیش حجم ترددها و میزان سفرها بودیم و در مجموع ۲۵ تا ۳۰ درصد به حجم ترددهای شهر افزوده شد.
معاون شهردار تهران افزود: افزایش حجم ترددها در تقاطع های شهر طی روزهای اخیر حدود ۳ تا ۱۱ درصد بوده است.
وی اظهار داشت: با وجود آنکه حجم ترددها در کل، حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش داشته اما به وقایع و حوادث ترافیکی شهر بین ۵۰ تا ۶۰ درصد افزوده شده و این امر حاکی از رشد تصاعدی حجم ترافیک است .
وی درباره ترافیک عصرگاهی نیز گفت: وضعیت ترافیک عصرگاهی تهران کمی متفاوت تر از ساعات صبح است و از هم گسیختگی در سفرها دیده می شود.
وی علت افزایش ترافیک عصرگاهی پایتخت را حجم بالای سفرهای معمول روزانه ، سفرهای تفریحی و خرید و سفرهای آموزشی آموزرشگاهها دانست که به سفرهای معمول افزوده شده و پراکندگی و نامنظمی ترافیک را افزایش داده است.
معاون شهردار تهران در پاسخ به سووال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا گشت هوایی پلیس تاثیری بر کنترل ترافیک مهرماه داشته است یا خیر؟ گفت: گشت هوایی، ابزار مکمل کنترل ترافیک است که باید در کنار استفاده از دوربین های نظارت تصویری از آن بهره گیری شود.
وی استفاده از گشت هوایی را در مدیریت ترافیک ‘مفید’ برشمرد و افزود: بطور قطع بدون استفاده از ابزارهای کنترلی همچون گشت هوایی قادر به کنترل ترافیک نخواهیم بود.
تشکری هاشمی بر نقش ارتقای فرهنگ ترافیک درکاهش تصادفات تاکید کرد و گفت: امسال برای بحث آموزش و فرهنگ سازی ترافیک پنج میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که به روش های مختلف این بودجه برای ارتقای فرهنگ سازی صرف خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در خصوص نشست امروز شهروندان با مسوولان ترافیک در سامانه ۱۸۸۸ گفت: در جلسه امروز ۶۰ تماس تلفنی با مدیران حوزه ترافیک برقرار شد و ۱۲ مورد گفت و گوی حضوری داشتیم .
وی بیشترین مشکلات مطروحه شهروندان با مدیران حوزه حمل و نقل و ترافیک را مربوط به حوزه تاکسیرانی و کمیته های انضباطی اعلام کرد و گفت: پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت ترافیک و آلودگی هوا نیز ارایه شده است که به تمام این موارد رسیدگی خواهد شد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.