نماینده سایپا در شورای رقابت خبر داد

اعلام قیمت‌های جدید خودرو تا پایان شهریور

: یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ضعف نظارتی مدیران استاندارد، وزارت صنعت و ناظران مجلس، انحصاری بودن،‌ بی‌توجهی خودروسازان و استفاده از لوازم یدکی بی‌کیفیت چینی را از دلایل تولید خودروهای نامرغوب داخلی برشمرد.

اعلام قیمت‌های جدید خودرو تا پایان شهریور

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، نماینده سایپا در شورای رقابت گفت: به دلیل عدم تشکیل جلسات شورای رقابت در سال جدید هنوز قیمت خودرو در سال ۱۳۹۴ تعیین نشده و مقرر شده است حداکثر ظرف هفته جاری یا هفته آینده جلسه این شورا تشکیل و قیمت خودرو تعیین تکلیف شود.

حسن احدزاده در خصوص کاهش یا افزایش قیمت خودرو گفت: اصولاً در چند سال اخیر قیمت‌گذاری خودرو توسط شورای رقابت انجام شده و این شورا نیز بر اساس فرمولی خاص قیمت خودرو را تعیین می‌کند که در این فرمول شاخص های مختلفی از جمله تورم بخشی مد نظر قرار می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه در یک سال گذشته تورم بخشی صنعت خودرو افزایشی بوده و در بسیاری از موارد قیمت مواد اولیه و هزینه‌های سربار تولید رشد داشته است، به طور حتم قیمت خودرو نیز افزایش خواهد یافت.

احدزاده پیش‌بینی کرد که با توجه به فرمول شورای رقابت و جلسات کارشناسی برگزار شده و عنایت به تورم بخشی صنعت خودرو، حداقل افزایش ۱۰ تا ۱۲ درصدی قیمت خودرو مورد تایید شورای رقابت قرار گیرد و نهایتاً تا پایان شهریور ماه قیمتهای جدید اعلام شود.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.