به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خبرآنلاین، فرمانده پلیس راه استان همدان تصمیم و اقدام راننده برای نوشیدن چای هنگام رانندگی را دلیل این حادثه ذکر کرد.
آن گونه که سرهنگ مهدی شاکری به ایرنا گفته است: بر اثر واژگونی یکدستگاه خودرو سواری روآ در جاده قدیم ساوه در استان همدان دو سرنشین که زن و شوهر بودند در آتش سوختند و دیگر سرنشین آن مجروح شد.
این مقام انتظامی این را هم گفت که حادثه برای این خودرو ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه شنبه ۱۴ شهریور ۹۴ در مسیر مستقیم و فاقد مانع رخ داده است که طبق اظهار فرزند این زوج ، پدر خانواده در حال رانندگی اقدام به ریختن چای کرد که به یکباره خودرو واژگون شد.
دیگر گفته های سرهنگ شاکری بیانگر آن است که خودرو دوگانه سوز بود و قربانیان این سانحه زوج ۳۶ و ۴۰ ساله بودند که در آتش سوختند و پسر ۱۶ ساله آنان مجروح شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.