مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان:

۵۷.۵ درصد متوفیان تصادف سرنشینان خودروهای سواری هستند

: مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان گفت: در چهار ماهه نخست امسال ۵۷.۵ درصد متوفیان حوادث رانندگی دراین استان را سرنشینان و رانندگان خودروهای سواری تشکیل می دهند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، ایرج دست نشان افزود: در چهار ماهه نخست امسال ۵۷.۵ درصد متوفیان حوادث رانندگی دراین استان را سرنشینان و رانندگان خودروهای سواری تشکیل می دهند که از این میزان ۱۲.۳ درصد راکبان موتورسیکلت، ۱۶.۴ درصد عابرین و ۶.۸ درصد سرنشینان وانتبار هستند.

وی در خصوص برگزاری همایش طرح های هفت گانه ارتقا ایمنی در زنجان ادامه داد: این همایش گروه های مختلف اعم ازموتورسواران، سرنشینان، عابرین پیاده، ادوات کشاورزی، وانت بارها، دانش آموزان و مدارس را تحت پوشش قرار می دهد

دست نشان با بیان اینکه رویکرد کشورهای توسعه‌‌یافته گویای این واقعیت است که باید آموزش و پیشگیری را در اولویت قرار داد. آموزش، پیشگیری، اعمال قانون، تبلیغات و هر اقدام نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دیگر باید به‌گونه‌ای باشد که رفتارهای کاربران جاده‌ای را به خوبی کنترل و جهت‌دهی کند.

وی  اقدامات صورت‌گرفته در کشور را موجب کاهش آمار تلفات انسانی دانست و تاکید کرد: آهنگ کاهش تلفات جاده‌ای در کشور به‌دلیل اقدامات فرهنگی و افزایش روحیه خود‌ایمنی بوده که باید ادامه داشته باشد.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان  بابیان اینکه گروه‌های هدف شناسایی و برنامه‌های لازم برای آن‌ها تدوین شده است، افزود: ۶۵ مدرسه برای گروه هدف دانش‌آموزان، ۱۰ نقطه برای مدارس حاشیه راه‌ها، ۲۵ نقطه برای موتورسواران، ۲۰ نقطه برای وانت‌بارها و ۲۰ نقطه نیز برای عابران پیاده شناسایی شده‌ است. این اقدامات با همکاری دستگاه‌های اجرایی به مرحله اجرا خواهد رسید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.