مجمع جهانی اقتصاد اعلام کرد

خرم‌آباد هشتمین شهر آلوده جهان

: مجمع جهانی اقتصاد خرم‌آباد ایران را هشتمین و دهلی‌نو را آلوده‌ترین شهر جهان اعلام کرد. ۱۳ شهر از ۲۰ شهر آلوده جهان در هند قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس،  مجمع جهانی اقتصاد در جدیدترین گزارش، ۲۰ شهر آلوده جهان را معرفی کرد.

در این گزارش ۱۳ شهر از ۲۰ شهر آلوده جهان در کشور هند قرار دارد، و خرم آباد از ایران در جایگاه هشتم این رده‌بندی جای دارد، بعد از آن پاکستان، قطر، ترکیه و بنگلادش سهم بیشتری در ۲۰ شهر آلوده معرفی شده از سوی مجمع جهانی اقتصاد دارند.

آمارهای مجمع جهانی اقتصاد از شهرهای آلوده جهان که با شاخص میکروگرم بر متر مکعب معرفی شده است نشان می‌دهد دهلی نو پایتخت هند با ۱۵۳ میکروگرم بر هر متر مکعب آلودگی، آلوده‌ترین شهر جهان است، پس از آن پانتا با ۱۴۹ میکروگرم، گوالیور با ۱۴۴ میکروگرم و رایپور با ۱۳۴ میکروگرم همگی از هند، کراچی پاکستان با ۱۱۷ میکروگرم، پیشاور ۱۱۱ میکروگرم، راولپندی از پاکستان با ۱۰۷ میکروگرم جزو هفت کشور آلوده جهان هستند.

براساس این گزارش خرم آباد ایران با ۱۰۲ میکرو گرم در هر مترمکعب آلودگی هشتمین شهر آلوده جهان محسوب می‌شود.

 

احمدآباد هندوستان، لاکنو هند، فیروزآباد هند، دوحه قطر، کامپور هند، امریکسار هند، لودهیانا  هند، ایدگیر از ترکیه، نارایوگانجی از بنگلادش، الله آباد از هند، آگرا از هند و خانا از هند جایگاه نهم تا بیستم قرار دارند.

 

جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

تهران جزء ۲۰ شهر آلوده دنیا نیست!

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.