به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا به نقل از روزنامه ی دیلی تلگراف، آرنولد شوارتزنگر، فرماندار کالیفرنیا و بازیگر سابق هالیوود با یک هیات از مقامات اجرایی در زمینه تکنولوژی به روسیه سفر کرده و به دیمیتری مدودف رئیس جمهور روسیه قول داد برنامه ای برای از بین بردن وابستگی این کشور به گاز و نفت دارد.
شوارتزنگر و مدودف روز دوشنبه پس از این که دو طرف مذاکرات تجاری خود را انجام داده و برای مقامات اجرایی روسی و خارجی صحبت کردند برای تمرین به باشگاه رفتند. روسیه امیدوار است این کشور به زودی به یک مرکز تکنولوژی مدرن تبدیل شود.
مدودف در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: من و شوارتزنگر نه تنها در مورد سرمایه گذاری بلکه در مورد ورزش نیز صحبت کردیم.
همچنین در وبلاگ مدودف عکسی از چهره خندان شوارتزنگر که بر روی یک دستگاه بدنسازی نشسته و مدودف در کنار وی ایستاده وجود داشت که هر دو با پیراهن و کراوات بودند.
شوارتزنگر نیز در وبلاگش نوشت: از تمرینات ممنونم.
وی در پیامی اینترنتی به مدودف نوشت: آقای رییس جمهور! تو راننده بسیار خوبی هستی.
اوائل دوشنبه مدودف به شوخی به شوارتزنگر پیشنهاد شهرداری مسکو را داد و دوبار این شوخی را تکرار کرد.
شوارتزنگر تا فردا (۱۳اکتبر) در روسیه خواهد بود.
رانندگی مدودف با آرنولد !
عصرخودرو: آرنولد شوارتزنگر و دیمیتری مدودف برای تمرین و وزنه زدن با هم به باشگاه رفتند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.