بنز همچنان با کیفیت ترین خودرو داخل ایران !

: محصولات آلمانی و ژاپنی همچنان بر صدر جدول خودروهای سواری باکیفیت داخلی خیمه زده اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا در شهریور امسال همچون ماه قبل از آن دو محصول آلمان یعنی بنز E۳۵۰ و بنز E۲۸۰ و یک محصول ژاپنی به نیسان ماکسیما رده های اول تا سوم خودروهای باکیفیت سواری داخلی را به خود اختصاص دادند.
در شهریور امسال در مجموع ۲۶ مدل خودرو سواری ارزیابی کیفی شدند که در قعر این رده بندی محصولاتی همچون سایپا ۱۴۱، پراید پارس خودرو، پراید صبا، چری ویانا و پژو روآ سال قرار گرفتند.در آخرین گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران ۱۳ مدل خودرو در سطح کیفی خیلی خوب، ۱۰ مدل در سطح کیفی خوب، دو مدل در سطح کیفی قابل قبول و یک مدل نیز در سطح کیفی حداقل قابل قبول ارزیابی شدند.در گروه سواری در بخش فنربندی، تعلیق و فرمان بیشترین نمره منفی مربوط به پژو روآ سال بود. در بخش موتور و انتقال قدرت هم همین خودرو بیشترین نمره منفی را به خود اختصاص داد.در دو بخش ترمز و تجهیزات الکتریکی به ترتیب پژو روآ سال و پراید پارس خودرو بیشترین نمره منفی را گرفتند.در بخش تزئینات داخلی و خارجی و صداهای غیرعادی نیز بیشترین نمره منفی مربوط به سایپا ۱۴۱ و پراید و چری ویانا بود.در بخش های بدنه، نفوذ آب و رنگ نیز به ترتیب پراید پارس خودرو، پراید صبا و چری ویانا بدترین عملکرد را داشتند.
کاپرا بقیه را کنار زد
اما در گروه وانت در شهریور ماه امسال هشت مدل خودر مورد ارزیابی کیفی قرار گرفتند.
در این بین وانت کاپرا محصول شرکت بهمن توانست صدرنشین رده بندی گروه خود شود و وانت مزدا تک کابین و وانت شوکا نیز رتبه های دوم و سوم را به دست آوردند. وانت پیکان تبریز نیز قعرنشین شد.در گروه وانت تنها یک مدل خودرو در صدر کیفی خوب، دو مدل در سطح قابل قبول و پنج مدل در سطح حداقل قابل قبول ارزیابی شدند.در این گروه در بخش فنربندی، تعلیق و فرمان وانت نیسان Z۲۴I، در بخش موتور و انتقال قدرت وانت پیکان تبریز و در بخش ترمز وانت شوکا بیشترین نمره منفی را گرفتند.در دو بخش تجهیزات الکتریکی و تزیینات داخلی وخارجی نیز به ترتیب بیشترین نمره منفی وانت نیسان سی.ان.جی و وانت مزدا دوکابین اختصاص یافت.در بخش صداهای غیرعادی بدترین عملکرد مربوط به وانت پیکان تبریز بود.در سه بخش بدنه، نفوذ آب و رنگ نیز به ترتیب وانت پیکان تبریز، وانت مزدا دو کابین و وانت پیکان تبریز بیشترین نمره منفی را به خود اختصاص دادند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.