نگین خودرو اعلام کرد

تنها یک هفته تا پایان شرایط ویژه خرید اینترنتی محصولات رنو

مدیربازاریابی شرکت نگین خودرو مطرح کرد: شرایط ویژه خرید آنلاین و اینترنتی محصولات نگین خودرو تنها تا دوشنبه ۱۸ آبان ماه معتبر خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، شکوهی اعلام کرد: شرایط ویژه خرید آنلاین که در راستای طرح تکریم مشتریان از ابتدای آبانماه سال جاری آغاز شده بود دو­شنبه ۱۸ آبانماه به پایان خواهد رسید.

او افزود: استفاده از مزایای فروش اینترنتی، کاهش قابل توجه فرآیندهای زمانبر فروش و افزایش سرعت در خرید و همچنین دسترسی آسان متقاضیان به سیر مراحل خرید محصولات این برند اصیل و اروپایی است که ۱ درصد تخفیف ویژه خرید اینترنتی نیز از جمله مزایای خاص این سامانه می­باشد که از ابتدای آبان ماه ۱۳۹۴ مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شکوهی افزود: در این نوع فروش، جهت افزایش اطمینان خاطر خریداران پیش بینی شده است تا بلافاصله بعد از ثبت قرار داد در سامانه اینترنتی شرکت، کارشناسان فروش با متقاضیان تماس بگیرند و فرایند نهایی خرید را تکمیل کنند.

همچنین نزدیک ترین شعبه و یا نمایندگی نگین خودرو به محل سکونت متقاضی نیز مسوول پاسخگویی و انجام فرایند تحویل خودرو و مدارک به مشتریان خواهد بود. در طرح خرید اینترنتی، سفران در ۲ تیپ، فلوئنس در ۳ تیپ، اسکالا در ۴ تیپ، سیمبل در ۲ تیپ، داستر در ۳ تیپ و کولئوس محصولاتی هستند که به صورت اینترنتی و با تخفیف ویژه، امکان خرید اینترنتی آنها برای متقاضیان فراهم شده است.

به گفته وی خریداران می‌توانند همه روزه با مراجعه به سایت رسمی شرکت نگین خودرو – صفحه فروش اینترنتی به آدرس www.neginkhodro.com نسبت به خرید خودرو به صورت اینترنتی اقدام کنند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.