مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی:

برخورد پیکان با نیسان درجاده هشترود– مراغه ۵کشته و زخمی درپی داشت

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: برخورد پیکان با نیسان درجاده هشترود– مراغه ۵کشته و زخمی درپی داشت.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، حبیب حسینقلی زاده در این خصوص گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر کشته شد و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

وی در تشریح این حادثه افزود: در کیلومتر ۱۰ جاده هشترود مراغه، به دنبال برخورد خودروی سواری پیکان و نیسان در ساعت ۱۸:۵۰ امروز جمعه پایگاه های فوریت های پزشکی قویون قشلاق و هشترود به محل اعزام شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی ادامه داد: تکنسین های اورژانس ۱۱۵ با بررسی صحنه حادثه و رسیدگی به وضیعت مصدومین، فوت یک تن را تائید و چهار مصدوم حادثه را به بیمارستان هشترود انتقال دادند.

وی با تاکید بر اینکه باید رانندگان در شرایط آب و هوایی مختلف سرعت مطمئنه را رعایت کنند، ابراز داشت: امیدواریم تا رانندگان با رعایت نکات ایمنی سفر به همراه سرنشینان خودورهای خود سلامت سفر کنند و شاهد کاهش تصادفات جاده ای باشیم.

حسینقلی زاده سپس گفت: در تماس با اورژانس ارائه ادرس دقیق و همچنین گزارش مختصری از نوع حادثه و تعداد مصدومین بسیار ضروری است تا در سریع ترین زمان به تعداد مناسب امبولانس اعزام شود.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.