اتصال تهران به سایپا کاشان با همکاری سایپا لجستیک

عصرخودرو: اتصال شرکت های گروه خودروسازی سایپا با کاشان توسط کریدور ریلی و جاده ای، با همکاری سایپالجستیک میسر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» نشستی با حضور مهندس دارا غزنوی مدیرعامل، عطاری عضو هیئت مدیره، پرهیزکاری مشاور فنی و عملیات، نعمتی فر مشاور ارشد مدیر عامل و مهندس ناصر آقا محمدی مدیرعامل شرکت سایپاکاشان، مهندس شیخ عطار قائم مقام مدیر عامل و مهندس شرقی عضو هیئت مدیره، در محل کارخانه سایپا کاشان برگزار شد.
بر اساس این گزارش هدف از این نشست بررسی وضعیت حمل خودرو با واگن های دبل دک از سایت شرکت سایپا کاشان و نیز ارسال قطعات منفصله به صورت تجمیعی از محل انبار و پایانه شرکت سایپا لجستیک از تهران به کارخانه شرکت سایپا کاشان و مشارکت در احداث پایانه در سایت شرکت سایپا کاشان بود.
بر این اساس با نصب یک سوزن و ریل فرعی در ایستگاه گز به مسافت تقریبی ۱۵۰۰ متر امکان دسترسی به پایانه و محل تخلیه و بارگیری بارانداز در داخل کارخانه فراهم می شود.
شایان ذکر است طبق توافقات حاصله در سال اول تعداد ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو و در سالهای بعد تعداد ۱۵۰ هزار دستگاه در این مسیر جابجا می شود.
طرفین ابراز امیدواری کردند با همکاری مدیران محترم راه آهن ج. ا. ا. این پروژه در آینده ای نزدیک به مرحله اجراء در آید.
البته در حال حاضر نیز شرکت سایپا لجستیک مسئولیت حمل جاده ای محصولات شرکت سایپا کاشان را از شرکت های سایپا، سایپا پرس، مگا موتور و قالبهای صنعتی سایپا را بعهده دارد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.