پرونده وام خودرو (۱۱۲)

مردم همچنان متقاضی وام ۲۵ میلیون تومانی خودرو

استقبال مردم از وام ۲۵ میلیونی همچنان پرشور و تعداد تقاضا برای خودروهای گروه سایپا بالاست.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از سایپا نیوز، در پایان دومین روز از آغاز طرح وام ۲۵ میلیونی همچنان استقبال از این وام بسیار بالا بوده و تعداد ثبت نام شدگان در این طرح تا این زمان برای محصولات گروه خودروسازی سایپا ۲۰۵۰۹ دستگاه خودرو می باشد.

بر اساس این گزارش تا پایان روز دوم به ترتیب تعداد ۱۱۱۱۶ دستگاه از خانواده ایکس ۱۰۰، ۴۱۶۰ دستگاه تیبا، ۳۱۳۵ دستگاه تندر و ۱۷۶۴ دستگاه وانت نیسان به فروش رفته است.

علی رغم تبلیغات منفی که قبل از آغاز این طرح شروع شده بود حضور مردم در نمایندگی ها و درخواست های خرید خودرو گویای استقبال خوب  مردم و از بین رفتن رکود در این بازار است.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.