با حمایت بانک پاسارگاد و شرکت شناسا صورت گرفت

ساخت خودرو خورشیدی غزال ایرانی (۳) توسط تیم خودرو خورشیدی دانشگاه تهران

تیم خودرو خورشیدی دانشکده فنی دانشگاه تهران، با حمایت بانک ‌پاسارگاد و مشارکت شرکت شناسا به عنوان شرکت تخصصی سرمایه‌گذاری ماجراجویانه گروه مالی پاسارگاد، خودرو خورشیدی غزال ایرانی (۳) را با طراحی جدید ساخت.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از عصراعتبار، این پروژه از سال ۱۳۹۳ آغاز شد و در نهایت جهت شرکت در مسابقات بین‌المللی استرالیا ۲۰۱۵ که از تاریخ ۲۶ مهر تا  ۴ آبان ۱۳۹۴ با شرکت ۴۶ تیم از ۲۵ کشور مطرح جهان برگزار شد، به مرحله بهره‌برداری رسید. این خودرو به عنوان اولین خودروی خورشیدی دو سرنشین ایرانی، دارای ۴ چهار چرخ و دو موتور الکتریکی است که توسط تیم خودرو خورشیدی دانشگاه تهران، به عنوان تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران، طراحی و در این مسابقات شرکت داده‌شد.
بر اساس این خبر، خودرو خورشیدی غزال ایرانی (۳) در پیست سرعت در شهر داروین بین ۱۲ تیم شرکت‌کننده در کلاس کروزر (Cruiser class) مقام سوم را بدست آورد. همچنین این خودرو در مسابقات ۳۰۰۰ کیلومتری (از شهر داروین به آدلاید در استرالیا) مقام هفتم را در طی مسافت بدست آورد. تیم‌های آیندهوون از هلند، کوگاکویین ژاپن، بوخوم آلمان، سان سویفت استرالیا، دانشگاه مینوستای آمریکا و لودز لهستان به ترتیب مقام‌های اول تا ششم را کسب کردند.
گفتنی است مسابقات بین‌المللی خودرو خورشیدی در استرالیا در ۳ دسته (class) اصلی برگزار شد. دسته (Adventure class) خودروهای سه چرخ تک سرنشین که قدیمی‌ترین طراحی است. دسته دوم (Challenger class) خودروهای ۴ چرخ تک سرنشین و دسته
(Cruiser class) خودروهای چهار چرخ دو سرنشین به بالا که جدیدترین طراحی‌ها در این دسته شرکت نمودند.
پروژه طراحی و ساخت خودرو خورشیدی نیز در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران از سال ۱۳۸۳ در دانشکده مهندسی مکانیک آغاز شد و اولین خودرو خورشیدی کشور به نام غزال ایرانی (۱) در سال ۱۳۸۴ با موفقیت طراحی و ساخته شد. خودرو خورشیدی غزال ایرانی (۲) نسل بعدی از این خودرو بود که در دانشگاه تهران و با همکاری دانشکده‌های مهندسی مکانیک و برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی در سال ۱۳۸۷ ساخته شد.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.