رونمایی از اولین کامیون ملی در سایپا دیزل(۱)

ملک خبر داد : تولید ۲۵۰۰ دستگاه کامیون«کاوه» در سال ۹۰

: در مراسمی با حضور رئیس کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و جمعی از مقامات صنعتی کشور، مراسم رونمایی از سه کامیون جدید شرکت سایپادیزل و آغاز بهره برداری از دو طرح جدید این شرکت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو »، طرح های جدید شرکت سایپادیزل شامل رونمایی از کامیون ملی کاوه، کامیونت جدید الوند و کامیون جدید و استراتژیک FM۴۴۰ ۶×۶، به همراه اعطای نمایندگی بین المللی خدمات پس از فروش ولوو در ایران و افتتاح همزمان هشت مرکز خدمات پس از فروش در سراسر کشور بود که ظهر امروز(سه شنبه ۱۱ آبان ماه) مورد بهره برداری قرار گرفت.
علی ملک مدیرعامل شرکت سایپادیزل، در این مراسم با بی نظیر خواندن اقدام شرکت ولوو در اعطای امتیاز همزمان ۱۳ نمایندگی به شرکت خدمات فنی رنا گفت: در طول مدت همکاری ۳۴ ساله با ولوو، این امتیازات برای اولین بار بصورت مکتوب و رسمی از سوی این شرکت سوئدی اعلام و نسبت به درج نام نمایندگی های شرکت سایپادیزل در سیستم بین المللی ولوو اقدام شده است.
وی با اشاره به پر اهمیت بودن اعطای امتیاز ۱۳ نمایندگی بین المللی خدمات پس از فروش ولوو سوئد به سایپادیزل تاکید کرد: در زمانی که بحث تحریم های اقتصادی بسیار مطرح است، ارزش این اقدام ولوو برای صنعت خودروسازی تجاری کشور دو چندان می شود، ضمن اینکه از سال ۸۷ تاکنون ضمن از سر گیری اخذ امتیاز نمایندگی بین المللی خدمات ولوو نسبت به تسریع در این پروژه اقدام جدی بعمل آمد.
آتورایز نمودن(تجهیز و راه اندازی) نمایندگیهای شرکت رنا از ابتدای همکاری ۲۷ ساله شرکت سایپادیزل با ولوو بی سابقه بود که با تلاش دو ساله، اخیراً ولوو موافقت خود را با اعطای ۱۹ نمایندگی آتورایز اعلام کرد.
دکتر ملک اضافه کرد: این اتفاق، توفیق بزرگی برای سایپادیزل بوده و ضمن کاهش هزینه ها و افزایش درآمد موجب رونق ترانزیت کشور شده و شبکه داخل کشور را به شبکه جهانی خدمات پس از فروش ولوو وصل می کند.
مدیرعامل سایپادیزل در ادامه با اشاره به رونمایی کامیونت الوند و افتتاح خط تولید این محصول جدید گفت: شرکت سایپادیزل به منظور حضور در بازار کامیونت و تامین نیازهای هموطنان، پس از بررسی دقیق بازار، سلایق مشتریان، توانمندی مالی، بررسی استانداردهای روز، محصول الوند را با کیفیت و برتری فنی بسیار فراتر از رقبا و قیمت مناسب تر و رقابتی تر از آن، در دو رده ۵/۶ تن و ۵/۸ تن با ۱۵۵ قطعه داخلی سازی(معادل ۱۵ درصد که تا پایان سال به ۳۳ درصد می رسد) به بهره برداری رسانده است.
وی افزود: مدل موتور کامیونت ۵/۶ تن آومارک ۳۱۴۱ Cummins ISF ۳.۸ s با قدرتی معادل ۱۴۵ اسب بخار و مدل موتور کامیونت ۵/۸ تن آومارک ۳۱۵۴ Cummins ISF ۳.۸ s با قدرتی معادل ۱۵۵ اسب بخار بوده که نسبت به هم رده های خود در بازار ایران در جایگاهی برتر قرار دارد.
دکتر ملک به مصرف سوخت کامیونت الوند نیز اشاره کرد و گفت: این محصول با توجه به مصرف سوخت پایین ۱۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر به زودی جای خود را در بین مشتریان باز خواهد کرد.
وی در ادامه با دشوار خواندن طراحی و ساخت کامیون ملی(با نام کاوه) تصریح کرد: این پروژه که نزدیک به استانداردهای اروپایی است، حاصل بیش از دو سال کار مطالعاتی، و تحقیقاتی و اجرایی متخصصان شرکت سایپادیزل می باشد

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.