برای تولید در سال ۲۰۱۸
به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از لفت لین نیوز، این مدل که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده از یک طراحی آیرودینامیک فوق العاده کنونی مرسدس بنز بهره می برد.
این خودرو به شکل قابل توجهی بزرگتر از پورشه ۹۱۱ است ولی عمدتا از مواد سبک همچون آلومینیوم و فیبرکربن ساخته خواهد شد تا وزن خود تحت کنترل باشد.
در شرایطی که سری SLR از موتور V۸ بهره میبرد نشریه آلمانی آتوبیلد این گمانه زنی را مطرح کرد که جانشین SLR از پیشرانه هیبریدی برقی-بنزینی شامل یک موتور سوپرشارژ V۸ به همراه دو موتور الکتریکی در محور جلو بهره مند است.
اگر شایعات درست باشد اولین ابرخودروی برقی-بنزینی مرسدس- AMG در سال ۲۰۱۸ با قیمت پایه یک میلیون یورو روانه بازار خواهد شد. این خودرو در تیراژ محدود ۵۰۰ تا ۷۵۰ دستگاه در سراسر جهان تولید خواهد شد و به این معنی است که این کوپه در رده خودروهای محدودی همچون پورشه ۹۱۸ اسپایدر، مک لارن P۱ و فراری لافراری قرار خواهد گرفت.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.