رئیس پلیس راه لرستان اعلام کرد:

استقرار ۶۰ تیم پلیس راه در محورهای مواصلاتی لرستان

رئیس پلیس راه لرستان با اشاره به نزدیک شدن فصل زمستان و اجرای طرح های امداد رسانی به هموطنان، از استقرار ۶۰ تیم امداد رسان در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرتضی چغلوند صبح چهارشنبه در نشست مشترک با مدیر کل حمل و نقل و پایانه ها، مسئولان راه و شهرسازی، بیمه، هواشناسی، شرکت نفت، هلال احمر، اورژانس و امداد خودرو، گفت: این جلسه به منظور هماهنگی های لازم بین دستگاهی، برای امداد رسانی به مسافران، تشکیل شد.

وی گفت: در این جلسه هماهنگی لازم در خصوص پیش بینی محل اسکان مسافران در راه مانده به هنگام لزوم در راهدار خانه ها، پایگاه های هلال احمر و مساجد بین راهی به عمل آمد.

رئیس پلیس راه استان لرستان افزود: سه پایگاه پلیس راه در گردنه های برف گیر با ۶ تیم ثابت و ۶ تیم پشتیبانی کننده و همچنین ۶۰ تیم در محورهای مواصلاتی لرستان به استعداد ۱۲۰نفر نسبت به پوشش ترافیکی جاده های استان در شبانه روز اقدام می کنند.

سرهنگ چغلوند گفت: ۲۵۱ دستگاه انواع خودرو سبک و سنگین برای برف روبی، ۳۵ اکیپ در ۲۷ راهدارخانه،  چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر از کل راه های اصلی، فرعی و روستایی برف گیر استان را در طرح زمستانی مورد پوشش قرار داده و کار برف رویی و نمک پاشی محورهای مواصلاتی لرستان را انجام می دهند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.