حضور پر قدرت تولیدکنندگان داخلی در پنجمین نمایشگاه قطعه سازان

: بیش از ۳۰۰ شرکت تولیدی سازنده قطعات خودرو آخرین دستاوردهای خود را در زمینه طراحی و ساخت قطعات خودرو در پنجمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو به نمایش خواهند گذاشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر خودرو به نقل از موج، در نمایشگاه امسال میزان تقاضا برای حضور نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد رشد داشته و از ۳۱۷ مورد تقاضا به ۳۶۹ تقاضا افزایش یافته است.
در پنجمین نمایشگاه قطعات که از ۲۷ تا ۳۰ آبان جاری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد، تعداد شرکت های تولیدی داخلی مشارکت کننده از ۲۸۲ به ۳۰۰ شرکت افزایش یافته که نشان دهنده رشد هفت درصدی در مقایسه با سال قبل است.
سیاوش تصویری کارشناس صنعت خودرو در این باره گفت: تمایل فراوان شرکت های تولیدکننده داخلی برای عرضه محصولات خود در نمایشگاه قطعات نشان دهنده توانمندی این شرکت ها و وجود بازار مناسب در داخل و دیگر کشور ها است.
وی افزود: صنعتگران و تلاشگران صنعت قطعه سازی کشور با توجه به وجود زمینه های فراوان خلاقیت و ابتکار در ارایه دستاوردهای نوین و پیشرفته، اکنون در پی عرضه این دستاورد ها از طریق نمایشگاه قطعات هستند تا از این راه به مشارکت با شرکت های خارجی و تامین نیازهای آنان اقدام کنند.
در نمایشگاه امسال شرکت های بزرگ خودروسازی کشور مانند ایران خودرو و سایپا از طریق مجموعه های قطعه سازی وابسته حضور فعال دارند.
شرکت ساپکو زیر مجموعه گروه صنعتی ایران خودرو، قطعه سازان طرف قرار داد خود را در سالن خلیج فارس در فضایی به مساحت سه هزار متر مربع جانمایی کرده است، گروه خودروسازی سایپا نیز از طریق شرکت های مگاموتور و سازه گستر در نمایشگاه امسال حضور فعال دارند.
براساس این گزارش، به رغم فشارها و تحریم های اعمال شده از سوی برخی کشورهای غربی علیه ایران، میزان مشارکت کشورها و شرکت های خارجی در پنجمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجوعه های خودرو افزایش قابل توجهی یافته است.
افزایش حضور کشورها و شرکت های خارجی در اوج تحریم های کشورهای غربی نشان از بی تاثیر بودن این تحریم ها بر صنایع کشور است.
تاکنون حضور ۱۶ کشور در پنجمین نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو قطعی شده است که این تعداد نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد رشد نشان می دهد. امسال همچنین ۲۸ شرکت تولیدی از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه و سوئیس به طور مستقیم و یا از طریق شرکت های نمایندگی خود در نمایشگاه مشارکت کرده اند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.