عکس های شاسی بلند جدید سوزوکی

تصاویر منتشر شده از شاسی بلند جدید سوزوکی در جاده های آلمان نشان می دهند که iM-۴ مشابه مدل کانسپت آن خواهد بود و صرفا تغییراتی اندک روی سپرها، رینگ ها و چراغ های آن اعمال شده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خبرانلاین، ، گزارشات حاکی از آن است که نسخه تولیدی iM-۴، سوزوکی Ignis نامیده خواهد شد. این خودرو در اروپا بین مدل های S کراس و ویتارا قرار می گیرد و احتمالا موتورهایی مشترک با Baleno خواهد داشت.

خط تولید موتور این خودرو شامل ۱.۰ لیتری توربوشارژ سه سیلندر بوسترجت و ۱.۰۲ لیتری دوال جت بنزینی با سیستم هیبریدی متعادل خواهد بود.

موتور بوسترجت این خودرو که K۱۰C نامیده می شود در Balenoقدرت ۱۱۰ اسب بخار و گشتاور ۱۷۰ نیوتون متر تولید می کند.

از طرف دیگر، موتور ۱.۲ لیتری دوال جت این خودرو قدرت ۸۸ اسب بخار و گشتاور ۱۲۰ نیوتون متر تولید می کند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو ( https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.