به گزارش «عصرخودرو» به نقل از اتوگاید، ۶۷۵TL اسپایدر که نسخه کروکی کوپه ۶۷۵LT که اوایل امسال در نمایشگاه خودرویی ژنو معرفی شد است از یک موتور ۳.۸ لیتری توربو دو کمپرسور V۸ با ۶۶۶ اسب بخار قدرت و ۵۱۶ پوند-فوت گشتاور است. به رغم داشتن یک سقف تاشو سه تکه، این خودرو ۱۲۶۸ کیلوگرم است.
سرعت این کروکی ظرف ۲.۹ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد و نهایت سرعت آن ۳۲۴ کیلومتر در ساعت است.
این خودروساز انگلیسی قیمت ۶۷۵LT اسپایدر را در زمان معرفی در اوایل این ماه ۳۷۲ هزار و ۶۰۰ دلار در بازار آمریکا اعلام کرد اما این قیمت سرسام آور باعث وحشت خریداران نشد و تمامی ۵۰۰ دستگاه از این خودرو ظرف دو هفته سولد آوت شدند.
اولین سری از ۶۷۵L اسپایدر پیش فروش شده تابستان ۲۰۱۶ تحویل خریداران خواهند شد.
جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (http://telegram.me/asrekhodro) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.