تزریق هیجان در سنترا با الگوی چهره ماکسیما

: پس از معرفی نسل جدید ماکسیما و بعد ها، نوسازی نسل فعلی سدان سایزمتوسط آلتیما با الگوی چهره ماکسیمای ۲۰۱۶، نیسان حال چهره سدان کامپکتش، سنترا را نیز با همین فرمول، کاملا تازه کرده.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، غیر از این هیجان‌بخشی خوشایند، در کابین نیز از مواد با کیفیت تر بهره گرفته شده، پانل اتصال کنسول به داشبورد تغییر یافته، از فرمان جدید و خوش‌دست تری استفاده شده و در تریم های بالاتر، یک صفحه نمایش ۵ اینچی جدید TFT جای نمونه LCD نشسته. در سنترای ۲۰۱۶، برای بهبود وضعیت سواری، فنربندی، فرمان برقی و حتی کالیبراسیون گیربکس مورد بازبینی قرار گرفته، و برای ارتقاء ایمنی فعال، آپشن های جدید ترمز اضطراری خودکار، کروزکنترل تطبیق‌پذیر، هشدار نقاط کور راننده و هشدار ترافیک عبوری از پشت برای آن در نظر گرفته شده.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.