ثبت رکورد جدید تولید توسط بسیجیان شرکت سایپا پرس

: مدیریت بسیج شرکت سایپا پرس از اقدام پرسنل بسیجی جهت ثبت رکورد جدید تولید در این هفته خبر داد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از سایپانیوز، پرویز عزیزی مدیر بسیج شرکت سایپا پرس در مصاحبه ای جزئیات برنامه های اجرا شده در هفته بسیج را تشریح کرد.
عزیزی گفت : برنامه های متنوعی را برای این هفته در نظر گرفته بودیم که در جلسه مشترک با مدیریت محترم ارتباطات و اموربین الملل و با تصویب مدیریت عامل شرکت اجرا شد .
وی تشکیل واحد خواهران بسیج و ثبت رکورد جدید تولید توسط پرسنل بسیجی را از اهم برنامه های این مدیریت در هفته بسیج نام برد.
وی افزود: با حمایت های ویژه مدیر عامل محترم شرکت در آخرین روز از این هفته که به نام روز بسیج، عفاف و سلامت اجتماعی نام گذاری شده است، واحد بسیج خواهران شرکت افتتاح و همزمان ثبت نام از علاقه مندان آغاز میگردد.
عزیزی تصریح کرد : این برنامه ها شامل برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی است که در بخش فرهنگی مسابقه انتخاب مقاله برتر با موضوع نقش بسیج کارگری در تولید و فناوری و ارزش کار و کارگر از نگاه امیر المومنین (ع) به دلیل تقارن این هفته با عید سعید غدیر خم برگزارمی شود و مسابقات ورزشی نیز در رشته طناب کشی و فوتبال در حال برگزاری است .
مدیر بسیج شرکت در ادامه افزود : غبار روبی از مرقد مطهر شهدا ، برگزاری دوره های آموزشی در راستای تقویت مهارت های تولیدی کارگران ، تقدیر از ۳ بسیجی نمونه و تدوین سرلوحه قرار دادن شعار (( همت مضاعف در اصلاح الگوی مصرف))، با همکاری واحد انرژی از دیگر برنامه های این هفته می باشد.
وی در پایان حضور با شکوه بسیجیان شرکت در جمع با شکوه تجمع ۱۱۰ هزار نفری بسیجیان در روز عید غدیر و دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی را جمله برنامه های مهم این هفته دانست.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.