به گزارش عصرخودرو به نقل از لفتلین نیوز، این شرکت نسخه محدودی از این ابرخودرو را در شرایطی که جمعیتی از مجموعه داران و مشتاقان فراری برای دیدن این خودرو جمع شده بودند، به خریدار آمریکایی تحویل داد.
فراری در بیانیه ای اعلام کرد: این خودروی در واقع به احترام علاقه شدید مشتریان آمریکایی به موتورهای V۱۲ و خودروهای کروکی ساخته شده است.
F۶۰ یک تطبیق کروکی از F۱۲ Berlineta با یک موتور ۶.۳ لیتری V۱۲ و ۷۳۰ اسب بخار قدرت و ۵۰۹ نیوتن متر گشتاور است. F۶۰ به رغم کروک بودن می تواند با شتاب صفر تا صد ۳.۱ ثانیه ای F۱۲ برابری کند.
فراری در صندلی های این خودرو تم آمریکایی را با استفاده از چرم قرمز و ستاره و خطوط کناری ادامه داده است.
فراری تمامی ۱۰ دستگاه F۶۰ در نظر گرفته برای آمریکا را به قیمت ۲.۵ میلیون دلار پیش فروش کرده است.
جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصرخودرو (http://telegram.me/asrekhodro) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.