به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، «مهدی روشن» اظهار کرد: طی گزارش مردمی با اورژانس ۱۱۵ بابل مبنی بر تصادف مینیبوس با پژو در جاده خشرودپی سه راه نوشیروان کلا گزارش شد.
وی افزود: پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی اورژانس ۱۱۵ بابل تکنسینهای پایگاه خشرودپی و امینآباد و گتاب و بندپی شرقی را به محل حادثه اعزام کرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در این حادثه متأسفانه زن ۴۹ ساله بهعلت شدت جراحتهای وارده در دم جان سپرد و دو مرد ۴۹و ۳۳ ساله، پسر بچه ۵ ساله و زن ۳۶ و ۴۸ ساله و دختر بچه ۹ ساله دچار آسیبدیدگی از ناحیه سر و صورت و کتف شدند.
روشن یادآور شد: تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ بابل پس از اقدامات پزشکی اولیه مصدومان حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کرد.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.