به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» محمدجواد طلا مدیر عامل شرکت تامین قطعات و خدمات پس از فروش ایران خودرو دیزل (گواه) در جلسه با مدیران عامل سازمانهای اتوبوسرانی شهرهای استان اصفهان و حومه افزود: با توجه به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها از سوی دولت و استقبال گسترده مردم از ناوگان حمل و نقل عمومی ، سعی ما بر این است که هیچ یک از اتوبوسها و مینی بوسهایی که ساخت شرکت ایران خودرو دیزل می باشند .
وی ادامه داد: در نمایندگیهای گواه به دلیل عدم وجود قطعه متوقف نباشند تا سازمانهای اتوبوسرانی سراسر کشور بتوانند به ملت عزیز ایران خدمات رسانی کنند .
گفتنی شرکت گواه در سال ۱۳۴۴به منظور انجام خدمات پس از فروش انواع محصولات ایران خودرو دیزل شامل انواع کامیون در تیپ های مختلف ، اتوبوس و مینی بوس و سایر تولیدات دیزلی تاسیس گردیده است .
طلا خبر داد:
خودروهای متوقف شده در نمایندگی های گواه تک رقمی شد
عصرخودرو: هم اکنون تعدادخودروهای متوقف در نمایندگیهای گواه در زمان گارانتی تک رقمی شده است .
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.