از سوی آتی موتور اعلام شد :

جدیدترین شرایط فروش نقدی و اقساطی محصولات DS

به گزارش عصر خودرو: شرکت آتی موتور ، نماینده محصولات DS فرانسه در ایران جدیدترین شرایط فروش نقدی و اقساطی دو مدل هاچ بک DS۵ و کراس اوور DS۶ را از امروز دوشنبه ۲۶ دی ماه اعلام کرد.

جدیدترین شرایط فروش نقدی و اقساطی محصولات DS

از سوی آتی موتور اعلام شد :

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، بر اساس این شرایط DS۵ و DS۶ به ترتیب ۲۰۷ و ۲۱۸.۹ میلیون تومان قیمت دارند.در طرح فروش نقدی DS۵ با پیش پرداخت ۱۰۳.۵ میلیون تومان با موعد تحویل ۱۵ روزه  و DS۶ با پیش پرداخت ۷۰ میلیون تومان با موعد تحویل ۶۰ روزه قابل عرضه به مشتریان است.
شرایط اقساطی جدید محصولات DS برای مدل DS۵ امکان خرید این خودرو با پیش پرداخت حدود ۱۲۴ میلیون تومان با اقساط ۱۲ ماهه حدود ۷.۹ میلیون تومانی یا پیش پرداخت ۱۳۴ میلیون توما نبا اقساط ۲۴ ماهه ۳.۹ میلیون تومانی را فراهم کرده است.
متقاضیان DS۶ نیز می توانند با پیش پرداخت ۶۵ میلیون تومان و ۱۲ قسط ۸.۴ میلیون تومانی این کراس اوور کوچک را با موعد تحویل ۶۰ روزه دریافت کنند.

برای اطلاع از جرییات بیشتر در خصوص این طرح اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.