ساپکو ۱۳۵ میلیون دلار قطعه صادر می کند

: مدیر عامل ساپکو از صادرات ۱۳۵ میلیون دلار قطعه تاپایان سال جاری خبرداد و گفت: میزان صادرات این شرکت در سال گذشته ۹۸ میلیون دلار بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایکو پرس ، مهندس محمد محمدی مدیر عامل ساپکو با بیان این مطلب اظهارداشت:درسال آینده ایران خودرو ۸۶۰ هزار دستگاه انواع خودرو سواری تولید خواهد کردکه از این میزان ۷۵ هزار دستگاه آن به با زار های بین المللی صادر خواهد شد .
وی تصریح کرد: تولید انبوه ایربگ فرمان و سرنشین آغاز شده و تا پایان امسال سمند و تا پایان شهریور ماه سال آینده، پژو۴۰۵ و پارس مجهز به دو ایربگ خواهند شد.
مدیر عامل ساپکو ضمن تاکید بر لزوم داخلی سازی موتور EF۷ اظهار داشت:درسال آینده ۱۵۷ هزار دستگاه موتورملی تولید می شود .
وی از تولید روزانه هزار دستگاه سمند در سال آینده خبر دادو گفت: این افزایش تولید گامی در جهت توسعه برند ملی محسوب می شود .

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.