همکاری تویوتا و ب ام و برای تولید خودرو اسپورت

تویوتا موتور و ب ام و آلمان مایل هستند یک پلت‌فرم مشترک برای تولید خودروی اسپورت طراحی کنند اما هنوز درباره زمان این پروژه تصمیمی نگرفته اند.

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، یکی از مدیران بلندپایه تویوتا در مصاحبه با رویترز اظهار کرد: ب ام و و تویوتا سال‌هاست در زمینه فناوری پیل سوختی و قطعات سبک همکاری داشتند و احتمالا به طور مشترک یک پلت‌فرم طراحی خواهند کرد تا با استفاده از آن خودروهای اسپورت تحت برند خود تولید کنند.

دیدیه لوروی، نایب رییس تویوتا در آستانه برگزاری نمایشگاه خودروی ژنو اظهار کرد: هر سه پروژه به خوبی پیش می‌روند و حمایت کافی از سوی هر دو شرکت برای خودروی اسپورت وجود دارد.

فروش تویوتا در اروپا که شامل ۵۶ کشور از جمله روسیه و ترکیه است سال گذشته به ۸۷۴ هزار دستگاه کاهش یافت زیرا فروش بالاتر در بخش غربی منطقه نتوانست کاهش شدید فروش در روسیه را جبران کند اما حجم فروش شاهد بازگشت به رشد در سال ۲۰۱۶ بوده است.

حدود ۷۰ درصد از خودروهای تویوتا که سال گذشته در اروپا به فروش رفتند در این منطقه تولید شده بودند و این خودروساز انتظار دارد درصد مذکور امسال با افزودن دو مدل شامل کراس اوور C-HR که در ترکیه تولید خواهد شد و RAV۴ که در روسیه مونتاژ خواهد شد، افزایش پیدا کند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.