خبرهای ترافیکی نوروزی(۳۳)

رها سازی خودروهای گرفتار در برف همدان

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: با وجود ریزش برف در گردنه اسدآباد به مسافران ۴۰ خودرو گرفتار در برف امداد رسانی شد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، حسین اشرفی روز پنجشنبه بیان کرد: ریزش برف در گردنه اسدآباد از بامداد امروز آغاز شده بگونه ای که تردد در این گردنه نیازمند زنجیر چرخ است.

وی اضافه کرد: با توجه به برودت هوا و ریزش شدید برف برخی از خودروها در برف متوقف شدند که تیم های هلال احمر اقدام به امداد رسانی به این افراد کردند.
وی اظهار کرد: برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکلی برای سرنشینان خودروهای گرفتار در برف پتو و جیره خشک در اختیار مسافران قرار گرفت.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: همچنین برخی از خودروها گرفتار در برف توسط تیم های امداد و نجات رها سازی شده تا بتوانند ادامه مسیر بدهند.

*اسکان ۴۰ مسافر
اشرفی افزود: همچنین یکدستگاه اتوبوس که از مبدا تهران به سمت کرمانشاه در حال تردد بود بعلت نقص فنی در پمپ بنزین فدک واقع در جاده فامنین – تجرک متوقف شد.
وی افزود: پس از تماس سرنشینان این خودرو با سامانه ۱۱۲ تیم های امداد و نجات هلال احمر در محل حاضر شده و به منظور جلوگیری از یخ زدن مسافران انها را در ساختمان پمپ بنزین اسکان دادند.
شهرستان اسدآباد در ۴۵ کیلومتری همدان و در مسیر همدان – کرمانشاه قرار دارد.
استان همدان دارای ۱۲ پایگاه امداد جاده ای است.

۴۰ مسافر اسکان داده شدند

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.